יש ביקורת על פילי ואטלנטה שאולי הם

Yo-man

New member
יש ביקורת על פילי ואטלנטה שאולי הם

נחו יותר מידי, עם השבוע החופשי, וזה שכבר חודש הן לא במתח כי הן יודעות שהן בפליי אוף. יש ב-NFL דוט קום מאמר של ויק קארוצ'י שמסביר למה המנוחה הזו יכולה להזיק להם. לי זה מזכיר יותר מהכל את הסרט The great white hype: למתאגרף שחור שמנצח את כולם נגמרו המתחרים. אף אחד לא מתמודד נגדו, ואז לוקח הסוכן לשעבר שלו איזה בחור אירי אלמוני ומכין אותו לקרב של החיים שלו. בינתיים אותו מתאגרף שחור מתחיל להזניח את עצמו, עולה 5 ק"ג רק בגלל גלידות, רואים אותו רץ ברחוב בכבדות, וכשהמצלמה מתרחקת רואים שהוא פשוט רודף אחרי אוטו-גלידה. בינתיים העיתונאים מגלים את הלוחם האירי, בוחנים אותו ומתרשמים ממנו ממש לטובה. מגיע יום הקרב, כל החברים של המתאגרף השחור כבר עזבו אותו, הוא נהיה שחצן מגעיל ולקראת הדחה. כל העולם מחבק את המתאגרף האירי ותומך בו. הפעמון מצלצל, שני המתאגרפים מתקרבים אחד לשני, השחור מניף שמאלית אחת - האירי על הריצפה 10 שניות - הסתיים הקרב. זה מה שאני מצפה שיקרה עם מיניסוטה ועם סנט לואיס מחר. ההגנה של מיניסוטה קיבלה מתנות בגרין ביי, בפילדלפיה זה לא יקרה, ושוב מיניסוטה תיראה כמו קבוצה עם התקפה בלבד. סנט לואיס אולי תצליח להיות צמודה למשחק רוב הזמן, אבל הרבע האחרון ההגנה שלהם תקרוס וויק הרענן יקפץ מצד לצד וישבור שיאים של QB בפליי אוף. פילי ואטנלנטה הן לא קבוצות צעירות שיעשו טעות טיפשית של "לצאת מפוקוס" בגלל מנוחה. המאמנים שלהן מבינים את הסיכון ועושים הכל כדי לשמור את השחקנים חמים - אבל בריאים. מצחיקות אותי הכתבות האלה שמנסות ליצור איזו דילמה, להמציא בעיה...

ranatz

New member
יורם אני אומר שהאיגלס הולכים להתרסק

קבוצה עם מנטליות לוזרית שנחה יותר מדי, הפסידה לאחרונה יותר מדי ועדיין לא הבינה איך לשחק בלי השחצן הפצוע. הויקינגים מגיעים בכושר מעולה, עם הרבה ביטחון ואני מקווה ומאמין שהם הולכים לתת לאנדי ריד ושחקניו בעיטה מה זה כואבת בתחת הירוק שלהם. אני בהחלט חושב שהאיגלס בבעייה אמיתית. גם לפאלקונס תהיה בעייה מול הראמס אבל אני חושב שמשחק הריצה שלהם עם דאן, דאקט וויק יכריעו את הכף לטובתם אלא אם בולג'ר והולט יתפסו יום מטורף וההגנה של הראמס תצליח איכשהו לעצור את משחק הריצה של הפאלקונס. קראתי כתבה שמבחינת הנהלת הNFL הגמר האידאלי הוא מאנינג מול וויק (מאבק בין הQB הזורק הטוב ביותר מול הQB הרץ הטוב ביותר), אבל זה לא יקרה לדעתי. אני מהמר על גמר של מינסוטה מול ניו אינגלנד...לונג שוט אמנם אבל מין תחושת בטן.

Yo-man

New member
על זה בדיוק הביקורת שלי

עד ש-TO נפצע הם הפסידו רק משחק אחד. במשחק אחרי פציעתו הם הפסידו לסנט לואיס, וברור שהם לא הספיקו להתאושש מההלם של לאבד את השחקן הראשי שלהם. שבוע אחרי זה הם כמעט הפסידו בכוונה, רק כדי לאפשר מנוחה לשחקנים המובילים. אז "הפסידה לאחרונה יותר מידי" זה משפט מוטעה מיסודו. הויקינגס (האהובים עלי מאוד) בכושר מעולה, והם אפילו מצאו הגנה שתשחק בשבילם במשחק האחרון, אבל אם הסתכלת על המשחק מול גרין ביי לעומק - מאמצע הרבע השני ועד סוף השלישי ההגנה שלהם לא עשתה הרבה, או לפחות לא הסקנדרי. אנשי הקו הצליחו להלחיץ את פארב, שזרק כדורים חסרי אחריות, אבל זה משהו שלא יספיק נגד מק'נאב.

אמן ואמן

כפי שכבר ציינתי, לדעתי ריד ישלם על המנוחה הגדולה שהוא נתן לחברה שלו. בפוטבול יש הרבה מומנטום. לפילי יש אותו רק שהוא בכיוון ההפוך מבחינתם.

פרינסקס

New member
אני חושב...

לפי דעתי ההמנוחה לא כזאת מזיקה כמו שאומרים... יש נזק בלי ספק - אם אטלנטה ופילי לא היו מפסידות בסוף העונה שהכוכבים נחו אני לא כזה בטוח שמישהו היה נותן לסט לואיס ומינסוטה סיכוי... אבל כמובן שחייבים להימנע מפציעות מיותרות. במשחק של פילדלפיה נגד מינסוטה אני חושב שהמנוחה דווקא עשתה נזק עצום לאיגלס כי הם לא תירגלו את ההתקפה החדשה בלי TO... אימונים זה לא הדבר האמיתי.. מנגד דאנטה קולפפר בעונת שיא של 39 טאצ'דאונים.. רק שכולם שמו לב למאנינג (די מסכים איתם.. אבל הוא בעונה מדהימה)... וכמה שמקנאב תותח קולפפר הוא אמנם ברמה טיפה פחות טובה אבל יש לו את רנדי מוס למסור לו מה שלדעתי הופך את ההתקפה של הויקינגס להרבה יותר מסוכנת מזו של האיגלס. בהגנה אין ספק שעל הנייר ההגנה של פילי יותר טובה אבל 4 אינטרספשנס לברט פארב לא בא בקלות... ובואו לא נשכח שהיה איזה 3 פאמבלס לגרין ביי שלמזלם לא הגיעו לידי מינסוטה... כך שהמשחק פתוח לחלוטין ולאור התצוגה האחרונה של מינסוטה אני חושב שהיא תנצח.

דנייייי

New member
אסור לתת מנוחה

תגידו מה שתגידו, לאורך ההיסטוריה כל קבוצה שנתנה לפותחים שלה מנוחה בשבוע האחרון לא הגיע רחוק בפלייאוף ולעיתים גם לא עברה את הסיבוב הראשון

למעלה