יש בישולים לשבת?

hag70

New member
יש בישולים לשבת?../images/Emo71.gif

אני מתכנן לעשות קציצות ברוטב קריבי להיום בערב ושתי עוגות ועוד עוגיות ליום ראשון שם תהיה מסיבת הפרידה שלי מהעבודה. ותאמינו לי שאצלנו זה ה-מ-ו-ן אוכל

hag70

New member
טוב. העוגיות הוזבלו../images/Emo4.gif

זה למה שאני לא יודע לקפל
. חבל. דווקא התערובת היתה טעימה מאד
.

חנול

New member
דוקא היו אתמול קצת

מרק עדשים וקרופניק חמים ומוקפץ במרינדה של סילאן סויה וחרדל על אורז לבן. להבוקר-עיזרו להחליט-האם זה בוקר של פנקייק או של לחם מטוגן?

איזה פנקייק זה? אני מכירה פנקייק שלא

מתפיחים שום דבר. מערבבים, יוצקים למחבת,שופכים בנדיבות דברים טובים ומתוקים וזוללים.

חנול

New member
כשעושים עם קמח תופח ונותנים לעיסה לעמוד 5 דק'

אז כל פנקייק יוצא מלמיליאן....

MrCheff

New member
בקטנה

מרק עדשים אנטיפסטי קוסוקוס מלא רצועות חזה עוף בתיבול פיקנטי סלט חסה ברוטב ויניגרט חומוס ביתי עוגת תפוחים ואגסים אחות של אשתי באה עם בעלה ועם כרעיים ברוטב מתקתק-חמוץ (השתמשב בריבת תפוז סיני שנתתי לה בביקור קודם) ועוגת גזר עם פינוקים

Master Stav

New member
אבל ברור ....

יום שישי מרק שעועית עם מח עצמות ( מעצמות שפונדרה ) גולש שהוכן מנתח אנטריקוט מיושן והתבשל למעלה מ4 שעות על הגז אורז לבן אורז עם פירות יבשים ותפוחי אדמה פאי תפוחי עץ וחמוציות שבת פסטרמה בתנור פילטים של תפוחי אדמה בשמן זית פפריקה וסומק ( שאריות מיום שישי ) עוגיות שוקו עם שוקולד צ'יפס לבן

AlonPe

New member
לא בדיוק בישולים....

בסופשבוע הזה היו לנו שני ימי הולדת! אחד בגן (באיחור של שלושה חודשים!!!
) והשני - התאריך הלועזי נפל בול על יום שישי(!) והוא (האמצעי) כמעט אירגן לעצמו מסיבה! (מרוב לחץ הוא גם נהיה חולה
) אז טרחתי והכנתי שתי עוגות!

MrCheff

New member
בקשר לציורים האלו על העוגות

מילא זאת שציירת אותה על העוגה, אבל הילד שני, מה הקשר שלו לליפה לאמבטיה?

schlomitsmile

Member
מנהל
מזל-טוב כפול לכם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif והחלמה מהירה../images/Emo24.gif

למעלה