יש בישראל מגזימים בריטיים למוסיקה? Q, Rock One, Rock Sound וכו? למישהו יש למכור לי מגזינים?
ה השעועית New member 24/1/05 #1 יש בישראל מגזימים בריטיים למוסיקה? Q, Rock One, Rock Sound וכו? למישהו יש למכור לי מגזינים?
ה השעועית New member 24/1/05 #2 מגזינים ../images/Emo3.gif לא ראיתי בחנויות, איפה יש למכירה? כי בסטימצקי או בצומת ספרים יש לפעמים מגזינים ישנים, אבל זה נדיר מאד. אולי למישהו יש מגזינים ישנים למכור לי? או אולי מישהו יודע אם אפשר לעשות מנוי?
מגזינים ../images/Emo3.gif לא ראיתי בחנויות, איפה יש למכירה? כי בסטימצקי או בצומת ספרים יש לפעמים מגזינים ישנים, אבל זה נדיר מאד. אולי למישהו יש מגזינים ישנים למכור לי? או אולי מישהו יודע אם אפשר לעשות מנוי?
O ofekkehila New member 24/1/05 #3 יש לי תשובה בחור בשחור יש פול מגזינים אמריקאים ובריטים של מוזיקה, מסביבות שנות ה-90 וה-00....זה עולה 15 ש"ח לאחד. בכלל חנות חמודה.
יש לי תשובה בחור בשחור יש פול מגזינים אמריקאים ובריטים של מוזיקה, מסביבות שנות ה-90 וה-00....זה עולה 15 ש"ח לאחד. בכלל חנות חמודה.
ה השעועית New member 24/1/05 #4 איפה זה? אני מבאר שבע זה בת"א אני מניחה? או י-ם? מה הכתובת? השבוע אני גם בת"א וגם בי-ם. תודה.
ד דנטל New member 25/1/05 #7 אז זה צריך להיות בהודעות המחוקות בתיבת המסרים יש "כפתור" הודעות מחוקות, אז תקליקי עליו.