יש בי געגוע.. לאיזה הופעה טובה שבת נפלאה לכולם.
ב בטי369 New member 27/8/10 #3 בבקשה לברר.. ככה לפני החגים מתאימה הופעה לשנה החדשה.. חוץ מזה הבנתי שאישנו חוגג יומהולדת.. ( ).. אולי נארגן ברכה משותפת..
בבקשה לברר.. ככה לפני החגים מתאימה הופעה לשנה החדשה.. חוץ מזה הבנתי שאישנו חוגג יומהולדת.. ( ).. אולי נארגן ברכה משותפת..
S SHANILIROY New member 28/8/10 #4 לגבי הופעות בדקתי ,לצערי אין ../images/Emo10.gif ואכן הבחור שלנו חוגג ב4/9 ,כמובן שנשרשר כאן הודעות ,ונשלח אליו !
לגבי הופעות בדקתי ,לצערי אין ../images/Emo10.gif ואכן הבחור שלנו חוגג ב4/9 ,כמובן שנשרשר כאן הודעות ,ונשלח אליו !
A alti26 New member 28/8/10 #5 שבת שלום ראשית השנה אני מקווה שלשרשור ליום ההולדת אני אהיה איתכם כי בינתיים מתוכנן לי ניתוח . אני אוהב אותכם תשמרו על יחודיות בפורום ועל מורל גבוהה דודי מי רוצה להפגם בקפה יפו היום הופעה של ליזט מוסיקה ברזילאית מקסימה אשמח לפגוש שם מוכרים דודי
שבת שלום ראשית השנה אני מקווה שלשרשור ליום ההולדת אני אהיה איתכם כי בינתיים מתוכנן לי ניתוח . אני אוהב אותכם תשמרו על יחודיות בפורום ועל מורל גבוהה דודי מי רוצה להפגם בקפה יפו היום הופעה של ליזט מוסיקה ברזילאית מקסימה אשמח לפגוש שם מוכרים דודי
A altofhen New member 28/8/10 #7 או כמו שהמשורר פינטו כתב... נכנס לי בלב געגוע.... יאללה לשלוח אנרגיות שתהיה הופעה בקרוב