מדריד שונה קצת באופן השימוש
היא (ברובה הגדול) לא דיסנילד לתיירים ויש בה תרבות אותנטית של טאפאס שלא הייתה קיימת למעשה בברצלונה. במקום ללכת למקום אחד שמספק הכל החל מפירות ים וכלה בקרוקטים מטוגנים, עוברים ממקום למקום, שותים קצת ואוכלים קצת כשכל מקום ידוע בד"כ במנה אחת או שתיים, או שמחליטים מראש על מסעדה לארוחה רצינית (או גם וגם)
אם תגדיר קצת יותר טוב איזה אלמנטים אתה מחפש אשמח להמליץ.
נ.ב. הרשימה של בוזנח די דלוחה, האמת. היה יכול להתאמץ יותר.