יש בעיההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

AeroDar

New member
יש בעיההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפחות לי...בקשר למפגש...שכחתי לגמרי!! מחר זה ט' באב...רוב הדברים והחנויות סגורים...(נראה לי...) ואמא שלי פתאום אומרת לי שמחר זה היום היחידי שלה בכל החופש שהיא נמצאת בחופש והיא רוצה ללכת איתי לדיזינגוף...הבעיה היא שאני לא יכולה להגיד לה לא בגלל שהיא לא מרשה לי ללכת למפגשים אז אמרתי לה שאני הולכת עם חברה שלי לסרט בעזיראלי...עכשיו אם אני יגיד לה שאני הולכת מחר עם חברה לסרט היא תגיד לי שאני יכולה לדחות את זה ויש לה יום אחד של חופש בחופש שלי ואז היא תתחיל לעשות לי רגשי אשמה...עכשיו מה שאני חושבת שתעשו תמפגש ונעשה עוד אחד בחופש ואליו אני יבוא....מצטערת...

weird dust

New member
טוב כמה דברים

לכל התרצנים: מחר אין בריכות ואין סרטים וחצי מהמסעדות סגורות זה מחירו של 9 באב אני חושב שבאמת כדאי שנידחה את העיניין יום רביעי אותה שעה?

AeroDar

New member
יום רביעי נשמע סבבה!!!!

סליחה שאני כל הזמן משנה...אני לא החלטית מה לעשות....פשוט כל הזמן צצים לי דברים חדשים... כל מי שאמר שהוא בא זה נוח לו?

יום רביעי ב11 וחצי? ../images/Emo4.gif

אפשר להקדים ל10 וחצי? בבקשה בבקשה

AeroDar

New member
לאא....כי יש אנשים שבאים ברכבת

והם יוצאים ממש מוקדם מהבית...מצטערת...אלא אם כן בא להם לקום יותר מוקדם...סער? מעין? רוצים לקום יותר מוקדם?

טוב.. אז אם דור בא גם אני באה..

ואין לכם בעיה שיבואו שני אנשים חולי זפלין לא מהפורום נכון?

AeroDar

New member
מעין לא יקום יותר מוקדם...

חחחחח אז יאללה....סיכום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום רביעי 28 לחודש...י' באב שעה 11:30 (אחד עשרה וחצי) קניון עזריאלי קומה שניה... טוואר רקורדס השורה השמאלית ביותר בשורה צד ימין בסוף מדפי הדיסקים של לד זפלין... נראה אותכם שם!

למעלה