יש בעיה באמולטור של דרים קאסט...

XplowBoy

New member
יש בעיה באמולטור של דרים קאסט...

טוב דבר ראשון אני לא בטוח עם זה בעיה באמולטור אצלי או בדיסק(למרות שנראה לי שבדיסק) מישהו נתקל בזה?(זה בעיקר מופנה לyoo)

אין שום בעיה אני חושב שבחלק מה.....

משחקים או בכולם מראים את הסמל של סגה ואחר כך זה מראה את מסך הפתיחה של המשחק או שמראים קודם כל לפני מסך הפתיחה את הסמלים של החברות שיצרו את המשחק.הכל פועל

XplowBoy

New member
המשחק הזה סתם לא פעל...

האמולטור עובד חבל על הזמן(במיוחד התלת מימד)

זה לא בעייה של המשחק אולי הוא......

איטי בגלל שהיית באמצע הורדת משחק אחד מביטורנט

XplowBoy

New member
לא הוא לא!

הורדתי את המשחק הזה רק אחרי שראיתי שזה לא פעל! נכנסתי לאתר של השאדוו הזה ולחצתי הרבה פעמיים על ההורדה ואז להפעתי זה עבד

I d a n a

New member
אולי

תגיד מה שם המשחק, פשוט? ועל איזה אתר אתה מדבר? Shadowrunners...? ההורדות שם הורדו...

אז זה אתר חרא ואני רוצה את אס אן...

קיי נגד קפקום 2 אי אפשר למצוא בסופר נובה

XplowBoy

New member
לא הם לא! אני הצלחתי להוריד משם

זה לינק לשרת של שאדוו ראנסר http://69.57.174.26/~caseh79/Files/ הוא קורס מדי פעם כי הרבה אנשים מורידים משם עם תוכנות כמו דאפ או פלאש גט(כמוני!) אז מומלץ לנסות כל הזמן להוריד משם דרך פלאש גט או סתם ללחוץ על הלינק לבדוק עם הוא עובד

תודה!!!!!!!!!!!!!!אתה מלך. דרך.....

האתר לא הצלחתי להוריד אבל דרך מה שנתת לי כן!!!!!!!!כמובן שאפצה אותך במה שאתה רוצה

Matrix man

New member
נצל"ש

טוב אני רואה שהמנהלים פה דיי עצבניים על מי שפותח שרשור על כל שאלה אז בקיצור אני מנצל"ש: מישהו יודע איך להוריד משחקים לDolphin(האמולטור של הגיימקיוב)? באתר של הפורום אין וגם בפורומים של www.dolphin-emu.com אסור לבקש Iso's מישהו יכול לתת לי לינק לאתר או איזה שם של ערוץ במירק שממנו אפשר להוריד משחקים? (תנו לי מה שאתם רוצים אבל רק לא קאזה/אימיול/ביטורנט כי זה דופק לי את המחשב) תודה מראש :)

I d a n a

New member
אה...

כן, זה הלינק שאני נתתי, הוא לא שווה יותר מידי בכל מקרה... הממ...אם אצליח להשיג עוד דברים(הלוואי והיו לי), אני מניח שאתן לכם לינקים. האמולטור הזה די פשוט בכל מקרה, וחסרים בו דברים בסיסיים(אפשרות לשמור...), אז אני לא יודע אם זה שווה את זה.

XplowBoy

New member
לא מתעצבנים שפותחים הרבה שירשורים

מתעצבנים על מישהו שפותח 5 נושאים ביום בידיוק על אותוט נושא אבל בעיה אחרת. טירנו כבר מציף את כל הפורום עם השאלות שלו על צ'אנקה אז המנהל מתעצבן

לא אומרים צ'אנקה ו................

אין לי שאלות על צ'אנקאסט יש לי שאלות על משחקי צ'אנקאסט שיחקתי כבר בכמה משחקים של צ'אנקאסט חוץ מזה אני לא מנסה להציף

XplowBoy

New member
אז תכין שרשור רשמי להודעות שלך ../images/Emo3.gif

לא צריך לפתוח מיליון נושאים על נושא אחד "צ'אנקה"

למעלה