משחקים או בכולם מראים את הסמל של סגה ואחר כך זה מראה את מסך הפתיחה של המשחק או שמראים קודם כל לפני מסך הפתיחה את הסמלים של החברות שיצרו את המשחק.הכל פועל
זה לינק לשרת של שאדוו ראנסר http://69.57.174.26/~caseh79/Files/ הוא קורס מדי פעם כי הרבה אנשים מורידים משם עם תוכנות כמו דאפ או פלאש גט(כמוני!) אז מומלץ לנסות כל הזמן להוריד משם דרך פלאש גט או סתם ללחוץ על הלינק לבדוק עם הוא עובד
טוב אני רואה שהמנהלים פה דיי עצבניים על מי שפותח שרשור על כל שאלה אז בקיצור אני מנצל"ש: מישהו יודע איך להוריד משחקים לDolphin(האמולטור של הגיימקיוב)? באתר של הפורום אין וגם בפורומים של www.dolphin-emu.com אסור לבקש Iso's מישהו יכול לתת לי לינק לאתר או איזה שם של ערוץ במירק שממנו אפשר להוריד משחקים? (תנו לי מה שאתם רוצים אבל רק לא קאזה/אימיול/ביטורנט כי זה דופק לי את המחשב) תודה מראש
כן, זה הלינק שאני נתתי, הוא לא שווה יותר מידי בכל מקרה... הממ...אם אצליח להשיג עוד דברים(הלוואי והיו לי), אני מניח שאתן לכם לינקים. האמולטור הזה די פשוט בכל מקרה, וחסרים בו דברים בסיסיים(אפשרות לשמור...), אז אני לא יודע אם זה שווה את זה.