.
אני מאמין שחייו של כל אדם, שימציא המצאה שתפגע בהכנסות של תעשיינים קיימים,
לכן חיסלו את היפאני שפיתח מכונית שנוסעת על מים (באמצעות אלקטרוליזה בודדה את המימן והשתמשה באנרגיית המימן).אני מאמין שחייו של כל אדם, שימציא המצאה שתפגע בהכנסות של תעשיינים קיימים,
נמצאים בסכנה .
לפיכך לא יודע אם זה אפשרי אבל אפילו אם כן, יש בעייה .
האמת שרציתי להביא בדיוק דוגמא זולכן חיסלו את היפאני שפיתח מכונית שנוסעת על מים (באמצעות אלקטרוליזה בודדה את המימן והשתמשה באנרגיית המימן).
תפוח זה דבר מאוד מורכב
בגלל זה אין סיכוי שזה יקרה. כדי להנציח פתרון צריך להנציח בעיה, מה שאומר שרק פתרונות שהם למעשה התמודדות עם הבעיה אך אינם מאפשרים ביטול מוחלט של הבעיה וגם אינם נגישים לחלק מהותי מהאוכלוסיה הם כדאיים כלכלית ליזמים. כשמשהו נגיש לכולם אי אפשר להתעשר ממנו ולכן יזמים ימנעו ממנו.זה יכול לפתור את כל בעיות המזון בעולם
הרוב המוחלט של הפיתוחים וההמצאות לא מזכים בפרס נובל.גם פרס נובל זה אינטרס
האום לא משקיע כספים בפיתוחים כלשהם ואין לו שום עניין במיגור העוני.נראה לי שפיתוח כזה כן יזכה בכל אופן אם יקחו את כל הכסף שהאום משקיע במיגור העוני למטרה הזאת אז זה יצליח
אתה פתי מאמין לכל דבר.אין לי עניין להתווכח איתך אבל יש הרבה פילנתרופים בעולם שמוציאים המון כסף לעזור לעניים וכן גם האום מתעסק בזה בכל אופן אם לוקחים את הכספים האלה אפשר לפתח עץ כזה נקרא לו סופראפל אולי אפל אפילו תשקיע בו
אתה לא מבין כלום בעסקים.וחוץ מזה אפשר להנדס אותו שיהיה בלי גרעינים וזה שפיתח אותו ימכור את הזרעים למי שישלם וככה הוא ירוויח מההשקעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.