יש בעיה לעשות על ידי הנדסה חקלאית שתפוח למשל יכיל את כל החומרים שאדם צריך לגוף

SupermanZW

Well-known member
אני מאמין שחייו של כל אדם, שימציא המצאה שתפגע בהכנסות של תעשיינים קיימים,
נמצאים בסכנה .
לפיכך לא יודע אם זה אפשרי אבל אפילו אם כן, יש בעייה .
לכן חיסלו את היפאני שפיתח מכונית שנוסעת על מים (באמצעות אלקטרוליזה בודדה את המימן והשתמשה באנרגיית המימן).

DANIAVNI

Well-known member
לכן חיסלו את היפאני שפיתח מכונית שנוסעת על מים (באמצעות אלקטרוליזה בודדה את המימן והשתמשה באנרגיית המימן).
האמת שרציתי להביא בדיוק דוגמא זו
רק שאינני בטוח ספציפית אם זה קרה או שזו אגדה אורבנית .

SupermanZW

Well-known member
זה יכול לפתור את כל בעיות המזון בעולם
בגלל זה אין סיכוי שזה יקרה. כדי להנציח פתרון צריך להנציח בעיה, מה שאומר שרק פתרונות שהם למעשה התמודדות עם הבעיה אך אינם מאפשרים ביטול מוחלט של הבעיה וגם אינם נגישים לחלק מהותי מהאוכלוסיה הם כדאיים כלכלית ליזמים. כשמשהו נגיש לכולם אי אפשר להתעשר ממנו ולכן יזמים ימנעו ממנו.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
נראה לי שפיתוח כזה כן יזכה בכל אופן אם יקחו את כל הכסף שהאום משקיע במיגור העוני למטרה הזאת אז זה יצליח

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אין לי עניין להתווכח איתך אבל יש הרבה פילנתרופים בעולם שמוציאים המון כסף לעזור לעניים וכן גם האום מתעסק בזה בכל אופן אם לוקחים את הכספים האלה אפשר לפתח עץ כזה נקרא לו סופראפל אולי אפל אפילו תשקיע בו

SupermanZW

Well-known member
אין לי עניין להתווכח איתך אבל יש הרבה פילנתרופים בעולם שמוציאים המון כסף לעזור לעניים וכן גם האום מתעסק בזה בכל אופן אם לוקחים את הכספים האלה אפשר לפתח עץ כזה נקרא לו סופראפל אולי אפל אפילו תשקיע בו
אתה פתי מאמין לכל דבר.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
וחוץ מזה אפשר להנדס אותו שיהיה בלי גרעינים וזה שפיתח אותו ימכור את הזרעים למי שישלם וככה הוא ירוויח מההשקעה

למעלה