יש בעיות בתפוז?

weirdo1986

New member
יש בעיות בתפוז?

למה אי אפשר לראות תמונות בכל הדפים של תפוז? אני לא מצליחה לראות את התמונות שהעלתי בבלוג וכל הזמן כתוב לי "Gate way error" בכל הדפים של תפוז. לוקח לאתרים בתפוז מלא זמן לעלות... יש איזו בעיה בתפוז או שזה רק המחשב שלי?

גם לי...

אני מנסה לעדכן את הבלוג שלי כבר 3 ימים וכל פעם שאני שומרת רשומה זה שומר רק את השם שלה. לחלק מהדפים זה בכלל לא נכנס ולאלה שכן זה לוקח מלא זמן. משהו כנראה לא בסדר... למישהו יש הצעה????????????

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

ביום ב (1/9) בערב היו בעיות בתפוז בגלל ששרתי ברק שעליהם תפוז יושב קרסו עכשיו הפורומים עולים קצת יותר מהר ממה שעלו אתמול (אם עלו בכלל אתמול...) כך שניראה לי שהתקלות יסודרו בקרוב

a e q u i t a s

New member
בעיה בבלוגים בתפוז, רק כותרת?!

אני מנסה לפרסם את הפוסט שלי, אומנם כל מה שהוא מצליח לפרסם זה רק את הכותרת של הבלוג, כלומר התוכן ריק ונשאר רק הכותרת. חשבתי שזה רק אצלי, אומנם קראתי בפורום, שלא רק אני בבעיה. אשמח לקבל הודעה, על תיקון הבעיה, כדי שאמשיך לרשום פוסטים. AeQuItAs

weirdo1986

New member
תגובה לשדונית מהירח ולaequitas

זה קרה לי פעם גם... יכול להיות שעכשיו הבעיה היא באמת בתפוז אבל אני פתרתי את זה אז כשלחצתי על כלים -> אפשרויות אינטרנט -> תוכניות -> איפוס הגדרות אינטרנט. יכול להיות שעכשיו הבעיה היא באמת בשרת של תפוז, לא ניסיתי לעדכן את הבלוג אז אני לא יודעת אם זה קשור.

למעלה