יש בעיות

• פותח הנושא n1o
  • פורסם בתאריך

n1o

New member
יש בעיות ../images/Emo35.gif

קרה לכם שראיתם מישהיא שמצאה חן בעיניכם, ופשוט לא יכולתם לגשת אליה ? בלי שום סיבה נורמלית. אני לא מדבר על ביישנות או משהו כזה, אלא על איזשהוא מחסום שהוא כנראה מנטלי. אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל זו פאקינג בעיה גדולה.

היה לי את זה פעם-

עד שהגעתי למסקנה שנשים לא מתחילות (לרוב) עם הגברים, אם אני אשב ואסתכל- לא יצא מזה כלום... בגלל זה המחסום נשבר

h e n y

New member
וואלה.. הלוואי והייתי כמוך...

לי יש את המחסום הזה
וזה מעצבן
אני פשוט לא רגילה לדבר עם בנים.... כי עד כיתה ח' הייתי בביה"ס לבנות בלבד
אפילו עם ידידים שלי יש לי בעיה לדבר כמעט

n1o

New member
זה ברור

ואני לגמרי מודע לזה. אתה יודע בדיוק מה אתה צריך לעשות,אבל משום מה לא עושה. ולכן התסכול אתה אומר לעצמך: Just fucken do it! אבל נשאר משותק. ומרגיש כמו איזה חנן קטן שלא מסוגל להזיז את עצמו, למרות שאתה יודע שאתה מסוגל/יכול ואפילו צריך.

ס22ית

New member
באופן אישי..אני../images/Emo9.gif אבל אם לא זאת

הבעיה שלך..אז לך על זה אחרת תצטער אח"כ..

מלשב 669

New member
מוכר

פעם אחת תלך, תהיה קפוא ותראה כמו דביל. פעם הבאה פחות, ופעם השלישית אפילו תוציא מילה או שתיים. אחרי זה המחסום שלך יישבר, ואולי אפילו תהיה הצלחה.

apl

New member
מנקודת מבט נשית צחון:)

אני יכולה להגיד שאתם לא חייבים להרגיש דביליים חלילה,כי לרוב,רואים אם יש התעניינות מהצד השני וזה מקל על העניין והאי נוחות הרגעית והחסימה "נשברת". אם גם הבחורה זורמת,אז בכלל זה מוריד את הרגשת ה"מה יהיה עכשו?".. רמזים,עיניים,חצי רצינות חצי חיוך..וזה נותן "פוש" כשיודעים שיש מינימום התעניינות ולא אדישים אליך לגמריי..לכן זה מה שצריך להביא לנוחות מסוימת ובביטול הרגשת "וואי,אני לוקח על עצמי סיכון...מה אני אגיד לה עכשו?"..

למעלה