יש בעלי ניסיון עם בצק תפ״א לניוקי/גומבוץ?
החלטתי להפתיע מחר בערב עם גומבוץ ממולאים במשמש
אלו כופתאות מבצק תפ״א מהמטבח האוסטרו-הונגרי, עבור אמא שלי ודודה שלי זה טעם ילדות.
מישהו כאן ניסה להכין גומבוץ טבעונים?
אני מתכננת להכין מחר כשאשוב מהעבודה (מזל שעובדים חצי יום).... מקסימום אכין סלט פירות מושקע במקום, אם לא יצליח.
בינתיים הכנתי קישים מבצק עם שמן זית
יש חלה בפריזר
נראה לי שנפתח את הקיץ עם גספצ׳ו
סלטים
אנחנו חוגגים בקטנה -- בשישי נחגוג ימי הולדת של יוני ואז תהיה סעודה גדולה!
החלטתי להפתיע מחר בערב עם גומבוץ ממולאים במשמש
אלו כופתאות מבצק תפ״א מהמטבח האוסטרו-הונגרי, עבור אמא שלי ודודה שלי זה טעם ילדות.
מישהו כאן ניסה להכין גומבוץ טבעונים?
אני מתכננת להכין מחר כשאשוב מהעבודה (מזל שעובדים חצי יום).... מקסימום אכין סלט פירות מושקע במקום, אם לא יצליח.
בינתיים הכנתי קישים מבצק עם שמן זית
יש חלה בפריזר
נראה לי שנפתח את הקיץ עם גספצ׳ו
סלטים
אנחנו חוגגים בקטנה -- בשישי נחגוג ימי הולדת של יוני ואז תהיה סעודה גדולה!