יש בעלי ניסיון עם בצק תפ״א לניוקי/גומבוץ?

יש בעלי ניסיון עם בצק תפ״א לניוקי/גומבוץ?

החלטתי להפתיע מחר בערב עם גומבוץ ממולאים במשמש
אלו כופתאות מבצק תפ״א מהמטבח האוסטרו-הונגרי, עבור אמא שלי ודודה שלי זה טעם ילדות.

מישהו כאן ניסה להכין גומבוץ טבעונים?

אני מתכננת להכין מחר כשאשוב מהעבודה (מזל שעובדים חצי יום).... מקסימום אכין סלט פירות מושקע במקום, אם לא יצליח.

בינתיים הכנתי קישים מבצק עם שמן זית
יש חלה בפריזר
נראה לי שנפתח את הקיץ עם גספצ׳ו
סלטים

אנחנו חוגגים בקטנה -- בשישי נחגוג ימי הולדת של יוני ואז תהיה סעודה גדולה!
 
אוקיי.. עכשיו יש לי ניסיון

שלא לומר תובנות מה לא לעשות לפעם הבאה.
לא בוכים בגלל אוכל... אבל למה לא יכולתי להסתפק בסלט פירות?
בכל אופן הקישים נראים שווים, הגספצו טעים, החלה יפהפייה והסלטים טובים.
דיווחים ותובנות אחרי החג... בינתיים חג שמח לכולם!
 
מחכים לעדכונים

אין לי מושג מה כתבת
וגם לא שמעתי על זה בחיים
אבל אעקוב
נשמע לא רע בכלל
 

RSPA

New member
הפוסט בבלוג - נפלא.

 
למעלה