יש בפורום הזה גברים או רק נשים?
א אלוף ה ע ו ל ם New member 12/3/07 #3 נכון, אין פה בכלל..... ולפותח השרשור, במעבר מהיר (כן, למרות שמדובר ב"כינויים") בעמוד הנוכחי תוכל להבחין שיש פה גם נשים וגם גברים. גם אם לפעמים אנחנו רדומים, רובנו נמצאים פה כשצריך...
נכון, אין פה בכלל..... ולפותח השרשור, במעבר מהיר (כן, למרות שמדובר ב"כינויים") בעמוד הנוכחי תוכל להבחין שיש פה גם נשים וגם גברים. גם אם לפעמים אנחנו רדומים, רובנו נמצאים פה כשצריך...
C calimero and friends New member 13/3/07 #6 או הוו... כשצריך.. כמו למשל עכשיו... וחלקנו נשארים פה בלי שאיפות לשינוי סטטוס
M Mירב New member 13/3/07 #7 שאיפות מעולם לא היו לי, ממש... אחרת לא הייתי נשארת רווקה עד גיל כה מתקדם. אבל, מסתבר שיש בחיים דברים שהם פשוט בלתי-נמנעים...
שאיפות מעולם לא היו לי, ממש... אחרת לא הייתי נשארת רווקה עד גיל כה מתקדם. אבל, מסתבר שיש בחיים דברים שהם פשוט בלתי-נמנעים...
C calimero and friends New member 13/3/07 #8 מצויין. שמחה בשבילך בלב שלם. העיקר שטוב לך... ככה אומרת אמא שלי.
M Mrs G New member 13/3/07 #10 ../images/Emo124.gif מה זה מה זה מה זה ? את רומזת למה שאני חושבת שאת רומזת ?