יש גבול בנמל - הזמנה למופע ב- 12.7

yeshgvul

New member
יש גבול בנמל - הזמנה למופע ב- 12.7

יום שישי, 12 ביולי, 18:00 - 24:00 "יש גבול בנמל" אירוע בזכות השלום, נגד הכיבוש ולציון: 35 שנות עוול של כיבוש חסר תוחלת; 20 השנים מאז מלחמת לבנון המיותרת; 20 שנות תנועת יש גבול ותמיכתה בסרבנות הסלקטיבית. שרים/ות אלון אולארציק; בן ארצי; יזהר אשדות; שרון בן עזר; ישראל ברייט; יובל גורביץ; טל גורדון; אביב גפן; DAM הראפרים הערבים הראשונים; זאב טנא; חלס; שרון מולדבי; ברי סחרוף; סגול 59; נתן סלור; קרני פוסטל; פוצ´י; פרוייקט הגומייה; קטיפה שחורה; ורד קלפטר; מיקה קרני; חמי רודנר; מיקי שביב; דן תורן ואחרים. דוברים/ות משה איבגי; שולמית אלוני; מוחמד בכרי; יעקב גלעד; סיהאם דאוד; דוד זונשיין; נתן זך; מוחמד עלי טהא; נועם כוזר; יצחק לאור; מוטי לרנר; יהודה מלצר; ישי מנוחין; סלמאן נאטור; ישי שגי; יגאל שוחט ואחרים. האירוע מתקיים ביום שישי, ה- 12 ביולי 2002 בין השעות 18:00 ל- 24:00, בהאנגר 11 שבנמל תל-אביב. אנו זקוקים לתמיכתכם המוסרית, הפוליטית והכספית. כל התרומות בעת האירוע מיועדות לתמיכה במשפחות של סרבנים כלואים. כניסה: 50 ש"ח יש גבול, ת.ד. 6953 ירושלים 91068, טל. 6250271 (02), www.yesh-gvul.org החזירו את החיילים הביתה מהשטחים !

MajorGad

New member
תשמע...(נועה קיראי את התגובה שלי)

אנחנו תנועה א-פוליטית, אז בבקשה להבא אל תפרסם הודעות בסגנון בפורום הזה נועה תמחקי את ההודעה הזאת משום שהיא נוגדת את רוח הפורום.

הייתי מוחקת אבל אני לא יכולה...

אני לא ממש יכולה לימחוק הודעות ביגלל שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם האדמין (המקום דרכו מוחקים הודעות), כרגע אין לי כ"כ זמן (אני כל הזמן בצופים...
) לנסות לסדר את זה... מיצטערת...
נועה.

למעלה