יש גבול לאהבה?

סיר חע

New member
יש גבול לאהבה?

אני אוהבת אותו. את האופי שלו, את המראה שלו, את הלב הטוב שלו. אפשר להגיד שהוא האהבה האמיתית הראשונה שלי והקשר הרציני הראשון שלי. הרגשות האלה הדדיים בשביל שנינו.
אנחנו ביחד 3 שנים, עברנו המון הצלחות ומכשולים ביחד, ליווינו אחד את השני ותמכנו אחד בשני. ורואים עתיד משותף ביחד בהמשך...
הוא משרת כבר שנתיים בצבא (עתודאי). כשהוא התגייס - אני השתחררתי. כך שרוב הקשר שלנו התבסס ברובו על סופ"שים.
מה שהכי מציק לי, זה התקופה האחרונה של השנתיים שהוא בצבא... זו תקופה די ארוכה/מאסיבית מהקשר שלנו, וברובה הוא חולה. בחיי שאני לא מגזימה, הוא חולה פעמיים בחודש - כל פעם משהו אחר - כאבי ראש, דלקת עיניים, דלקת אוזניים, דלקת גרון, דלקת ריאות, קלקול קיבה - הקאות, שלשולים, שבר ברגל... מה לא... פעמיים בחודש הוא חולה.
כבר צחקתי עליו שיש לו מערכת חיסונית של בן 70, ושהוא לוקח יותר תרופות בחודש מאשר סבתא שלי, והזהרתי אותו שלא יתמכר לאקמול... הכל בצחוק וברוח טובה כמובן...
אבל מתישהו נמאס מהצחוקים האלה. נמאס לי להיות תקועה בחדר שלו, כשהוא שוכב במיטה, מרגיש נורא, להביא לו תה ולטפל בו. נמאס לי כל סופשבוע שני לבוא לביקור חולים - במקום לצאת איתו, לטייל איתו, לעשות איתו משהו כיף, משהו קצת אחר מאשר לטפל בו.
בא לי להיות חברה שלו, לא אחות ולא מטפלת שלו. בא לי להרגיש שאנחנו ביחד, לא שאנחנו משחקים ברופא וחולה. בא לי לעשות סקס איתו כמה שאני רוצה, ולא לשמוע אותו מתלונן כמה כואב לו. בא לי לראות עולם איתו.
הפעם האחרונה שיצאנו באמת בסופשבוע ולא היינו תקועים בבית הייתה אולי לפני חצי שנה, הפעם האחרונה שטיילנו איפושהו הייתה לפני שנתיים, לפני הגיוס שלו.
אני אוהבת אותו מאוד, את הבנאדם שהוא, את האופי שלו ואת מי שהוא. אני גם יודעת שהוא לא עושה את זה בכוונה, הרי אף אחד לא נהנה להיות חולה... לשכב במיטה, להזיע, לשתות תה כל היום ולקחת כדורים...
אבל אני רוצה לצאת עם בחור בן גילי, ולא בחור בן גילה של סבתא שלי.
אני רוצה לצאת איתו, עם החלק הבריא שלו, ולא עם החלק החולה שלו. ואני מרגישה שאני יוצאת רק עם החולה. בתור חברה ברור לי שאני צריכה לטפל ולדאוג לו, אבל האם יש לזה גבול? האם יש גבול לאהבה?

תחשבי אם זה היה ההיפך??

יש לך בן זוג ואת כ-ל ה-ז-מ-ן חולה!!
הבן זוג שלך מתחיל לחשוב על לעזוב אותך ואת לא יודעת למרות שאת סובלת קשה לך וזאת תקופה של חרא בחיים ,הכל רע לך..
אני הייתי חושבת ישר שהבחור שלך לא אוהב אותך.. או שלא אכפת לו ממך בכלל והוא סתם איתך כדי להעביר את זה ..
וכנראה זה מה שאת עושה...
אהבה זה לא הכל בחיים , אבל צריך לדאוג לה ולטפח אותה ואף אחד לא הבטיח שהיא תיהיה מושלמת ,
אם את מחפשת תירוץ לעזוב בחור אז יש הרבה סיבות..

Optimistic Girl

New member
מצטערת

חדשות מעולם הפסיכולוגיה:
אנחנו עם אגואיסטי!

ואנחנו מתאהבים לא באדם עצמו
אלא באיך שהאדם ההוא גורם לנו להרגיש...
)יודעת שקשה לעכל תמשפט אך כשניסיתי אותו בחים האמיתים הבנתי אותו היטב)

במילים אחרות
הניבוי שלי הוא שאם בנזוג יהיה חולה כל שני וחמישי
ויגרום לבת הזוג להרגיש עצבנית/נורא/או כל הרגשה אחרת
בסופו של דבר האהבה תחלוף מהר מאוד...

ברור שצריך לטפל בבנזוג חולה
אבל כיוון שאנחנו יצורים אגואיסטים
לא נוכל לטפל באדם כל הזמן כשהוא חולה כל שבוע
כי "האני" שלנו חשוב לנו
ואנחנו צריכים גם לטפל בעצמנו ובצרכינו הפיזיים והנפשיים כמו לצאת ולבלות בסופש
במיוחד כשאנו עבדים בארץ כמו חמור עם משכורת מינימום...

אוף נמחק כל מה שרשמתי אבל בקצרה

אוי ואבוי אם כולם היו חושבים כמוך..

* פסיכולוגיה ברובה לא מוכחת אלא נובעת ממחקרים על מחקרים ועדיין היום עושים מחקרים

choco2602

New member
אני דווקא חושבת שיש המון במה שכתבת..

לצערי גם הרגשתי כמה זה נכון.

הוא היפוכונדר.

להיות חולה במיטה זאת עילה לסקס, שעוזר לגוף להבריא.
אם את מקבלת סירוב ממנו, משהו באמת לא בסדר שם אצלו.

סיר חע

New member
לא היפוכנדר...

לא נראה לי שהוא ממציא שבר ברגל או קלקול קיבה וכו'...
ושוב, זה לא שהוא מסרב לעשות את זה, סקס זה פשוט פעילות פיזית, וקצת קשה לעשות אותה כשמשהו כואב ואתה מרגיש חרא... מבינה אותו בקטע הזה.. אבל זה עדיין מדכא

cmyk137

New member
ברוב מדובר על...

ברוב מדובר על משבא לי...
מבלי שום התחשבות או על הדדיות
שהיה לך בהצלחה

Optimistic Girl

New member
תתפלאי

בתת מודע האדם נעשה חולה בכוונה.
מכירה מעצמי

כשלי קשה לעשו.משהו/שונאת לעשות משהו-אני נעשית חולה פיזית
ככה שאני מזדהה עם הבחור!

ישנם כיום המון ספרים שבגלל הנפש הגוף נעשה חולה.

כשהייתי בבית ספר שנאתי תמקום הזה והייתי חולה כל שני וחמישי!!!!!

אני מנחשת שעובר משהו נפשי אצל החבר שלך
אולי אסון במשפחה
או הוא איכשהו בתת המודע שונא את המקום שבו הוא משרת בצבא לכן נעשה חולה

תדברי איתו על מה שמציק לו
ממליצה גם ללכת למטפל ברפואה הוליסטית
אם תרצי יש לי מישהי מומלצת שיכולה לעזור.

רק השבוע הייתי חולה במשך שבועיים שלמים
כשחקרתי זאת עם עצמי
הבנתי תסיבה האמיתית למחלה שלי...
זה מדהים שהנפש יכולה לגרום לגוף לחלות.. כשגיליתי זאת-חיי השתנו.. אני יותר מודעת לזה
ויכולה לטפל בעצמי גם בקטע הנפשי

שהכוונה היא=כל שינוי, התרגשות, דבר חדש, שנאה למקום העבדה, או כל דבר שדומה לנל
יכול לגרום למחלות פיזיות!!

למעלה