פאשלה בלחם ארז
קרה לי מקרה ממש מעצבן ב"לחם ארז" באבן גבירול, ולמרות שאני ממש מת על האוכל שם, עד היום אני לא מתקרב לסניף הזה. הגעתי עם שתי בנות משפחה בשעת צהריים, והזמנו. אחרי רבע שעה של המתנה סוף סוף הגיעה השתיה, ורק 20 דקות אחר כך הגיעו המנות, אבל זה לא היה מה שהרתיח אותי. אחרי האוכל הזמנו שני סוגי קינוחים, ורק אחד הגיע. כששאלתי את המלצר מה קרה, הוא אמר שיברר, וכשחזר עם אחראית המשמרת, היא טענה שאין את הקינוח, ושחסרים המרכיבים. למרות זאת, אחרי 5 דקות הוגש לשולחן שלידנו, בדיוק אותו קינוח שהזמנתי !!! בנוסף למה שאכלנו ביקשנו שיארזו לנו שני מאפים, וסנדביץ´. ושיצרפו את זה לחשבון. כעבור 10 דקות הגיע החשבון, ביחד עם שקית. אחרי ששילמנו, בדרך לרכב גילינו שחסר הסנדביץ´, אך למרות זאת חוייבנו עליו. חזרנו למסעדה, וכבר היינו ממש עצבניים. כשפניתי לאחראית המשמרת ואמרתי לה שלא מספיק שרימו אותנו עם הקינוח, עכשיו גם חסר סנדביץ´, ולמרות זאת חוייבנו עבורו. היא ישר התחילה לצעוק שזה לא נכון, פשוט התחילה לצעוק עליי ליד כל האנשים. שלפתי את החשבון והראתי לה, ואז היא אמרה שלקחנו את הסנדביץ´. אתם קולטים ? האחראית משמרת שניסתה לגנוב אותי בצורה הכי בוטה שיכולה להיות, מאשימה אותי בגניבה !!! כבר הייתי ממש חסר סבלנות, אז התחלתי לצרוח עלייה בחזרה שאני לא זז עד שלא מזכים אותי על הסנדביץ´, ורק אחרי כמה דקות היא התרצתה, וזיכתה אותי. לעומת זאת, בביקור קודם באותו מקום, כבר הייתי בדרך החוצה, ועל המדרכה ברחוב נפל בקבוק הקוקה קולה שהזמנתיבמהלך הארוחה, הוא נפל על המדרכה והתנפץ. למרות שהוא היה כמעט ריק, וכבר הייתי מחוץ לתחום המסעדה, מיד רץ אליי מלצר עם בקבוק חדש.