יש גבריות רעילה ונשיות רעילה

דורי 1981

Active member
ואף אחת מהן לא מסוכנת פחות מהשנייה, אם האנשים המדוברים בעמדת השפעה.

אמי סיפרה פעם על קטע שראתה בטלוויזיה עם אישה מרשעת שגוזלת גלידה מילד ואומרת לו שלא יקבל כי כבר הייתה לו גלידה. בתיכון הייתה לי חונכת מרשעת שעשתה עוולות מכוערות לתלמידים, ושנאנו אותה.

דורי 1981

Active member
אמי סיפרה פעם על קטע שראתה בטלוויזיה עם אישה מרשעת שגוזלת גלידה מילד ואומרת לו שלא יקבל כי כבר הייתה לו גלידה. בתיכון הייתה לי חונכת מרשעת שעשתה עוולות מכוערות לתלמידים, ושנאנו אותה.
תראה, צריך לשים גבולות. השאלה היא איך היא עשתה את זה. לי היו שני מקרים כאלה עם אמא שלי והיא אמרה לי משהו כמו: "כשתגדל, אל תתפלא שתהיה לך סוכרת כמו לסבתא". הבנתי מה צריך לעשות והסתפקתי במנות קטנות. היום אני בקושי אוכל גלידה או ארטיק, בעיקר קרחונים.

היה מישהו שכל יום בא בטעות בלי תלבושת אחידה, ובסוף אף שבא בתלבושת אחידה שיקרה שזאת לא התלבושת האחידה, הוציאה אותו ואמרה שצריך ללבוש אדום (דבר אסור לפי הכללים). פעם הוציאה מישהי שלא בצדק, חברה ניסתה להגן עליה, המחנכת שאלה אם היא רוצה לצאת במקומה וכשיצאה במקומה המחנכת אמרה: צדק בהתגלמותו.

דורי 1981

Active member
היה מישהו שכל יום בא בטעות בלי תלבושת אחידה, ובסוף אף שבא בתלבושת אחידה שיקרה שזאת לא התלבושת האחידה, הוציאה אותו ואמרה שצריך ללבוש אדום (דבר אסור לפי הכללים). פעם הוציאה מישהי שלא בצדק, חברה ניסתה להגן עליה, המחנכת שאלה אם היא רוצה לצאת במקומה וכשיצאה במקומה המחנכת אמרה: צדק בהתגלמותו.
זה קרה במקום שבו למדת?

עכשיו ייעלתי בעזרת הGPT את תוכנת הבינה שאני כותב, והיא כמעט גמורה. כבר הגדיר את כל המלים במילון שהמצאתי. כל הקבצים רק 40 קילובייט, אבל ההגדרות שנוצרות לוקחות הרבה מקום.

בעצם גם ההגדרות לא כל כך גדולות, כל אחת כמה קילובייט וביחד תופסות כמה מגהבייט. ספרתי עכשיו בשיטות מחשב וראיתי שיש 420 ערכים. הוספתי שיטות לשיפור וייעול של התוכנה. הבעיה איתה שהיא פותחת וסוגרת אותם קבצים כל הזמן, וזה מעמיס על הזיכרון. המורה הפרטי לא יוכל לבוא לעזור לי בינתיים, אבל מהאחזקה יצליחו לטפל.

למעלה