יש גברת אחת פה בבניין ... המתייעצת איתי

אישון34

Well-known member
בעלה רוצה להיפרד, יש לו מישהי.

היא שבורה מהבגידה, הסבירה לי כמה זה קשה לה ושהיא אוהבת אותו.

כל הזמן רבים בגלל הקשר מהצד.

שאלתי אותה, :"את לא מנשנשת מהצד"? ענתה "כן, אבל אני עושה את זה בלי שידעו. הוא לא יודע לעשות בלי שידעו".

הסברתי לה שהיא לא באמת אוהבת - כי אם היא אוהבת היא תרצה טופ לבעלה - והשדרוג לצעקות בוודאי יותר טופ.

בכול אופן.... שאלה: אם הבת זוג מנשנשת מהצד, למישהו מכם זה מפריע?

אישוניאיש.
לבריאות.

יעיש התימני

Well-known member

שאלתי אותה, :"את לא מנשנשת מהצד"? ענתה "כן, אבל אני עושה את זה בלי שידעו. הוא לא יודע לעשות בלי שידעו".

הסברתי לה שהיא לא באמת אוהבת - כי אם היא אוהבת היא תרצה טופ לבעלה - והשדרוג לצעקות בוודאי יותר טופ.

אישוניאיש.
לבריאות.
היא חוששת לגבי חלוקת הרכוש. כאן אני ממש עם יקיר בגישתו החשדנית לגבי נשים.
מפליא אותי שהסכימה לומר לך שמנשנשת מהצד, כי היא חשפה עצמה למצב בו אף מניפולציה שלה לגבי הגדלת חלקה ברכוש משותף בגלל שהוא.. תצליח.
מה אכפת לי אני אם היא שוכבת מהצד.
קדושת הנישואין, מונוגמיה זה לפינגווינים, דורבנים, חסידות - הפרימטים אינם מונוגמים, כך שנישנוש מהצד לא צריך להפריע.
הבעיה עם ההומוספיינס שהוא הפך את כל ענין ההורות לסימן כלכלי-דתי-תרבותי. בעיקר כיוון שגבר יכול להפרות הרבה נשים, אישה יכולה להרות פעם בשנה ובמקרה הכי טוב תביא עד 30 ילדים בריאים.
אבל
אם זוג סוגר היטב את ענין הצאצאים, שגנטית שייכים לשניהם, כל השאר חסר משמעות, אם הם מתחייבים אהדדי לא ללדת ילדים של אחרים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היא חוששת לגבי חלוקת הרכוש. כאן אני ממש עם יקיר בגישתו החשדנית לגבי נשים.
מפליא אותי שהסכימה לומר לך שמנשנשת מהצד, כי היא חשפה עצמה למצב בו אף מניפולציה שלה לגבי הגדלת חלקה ברכוש משותף בגלל שהוא.. תצליח.
מה אכפת לי אני אם היא שוכבת מהצד.
קדושת הנישואין, מונוגמיה זה לפינגווינים, דורבנים, חסידות - הפרימטים אינם מונוגמים, כך שנישנוש מהצד לא צריך להפריע.
הבעיה עם ההומוספיינס שהוא הפך את כל ענין ההורות לסימן כלכלי-דתי-תרבותי. בעיקר כיוון שגבר יכול להפרות הרבה נשים, אישה יכולה להרות פעם בשנה ובמקרה הכי טוב תביא עד 30 ילדים בריאים.
אבל
אם זוג סוגר היטב את ענין הצאצאים, שגנטית שייכים לשניהם, כל השאר חסר משמעות, אם הם מתחייבים אהדדי לא ללדת ילדים של אחרים.
נשנוש מהצד לא צריך להפריע??
תלוי את מי שואלים 😅😅😅

Ellis Murphy

Well-known member

אישוניאיש.
לבריאות.

לי זה יפנה קצת מקום במצפון

למעלה