יש גזעיים כמו הפרסים/יות ? תראו

פרויז1

New member
יש גזעיים כמו הפרסים/יות ? תראו

תחביבים של פרסי/ה שמצאתי בפייסבוק : دوستان عزیزم، جدیدترین و چهارمین کتابم با نام (آخرین خواهش آدم) با مقدمه استاد بهمنی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ 14 الی 24 اردیبهشت با حضور خودم عزضه خواهد شد. در غرفه های: پلیکان و فروغ آزادی با تشکر از همراهی همیشگی شما عزیزان (امید صبری)

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif 4 דברים חווה לא יכלה לומר לאדם :

چهار چیز که حوّا نمی توونست به آدم بگه: 1- آدمت مي كنم! 2- از شوهراي ديگه ياد بگير! 3- قبل از تو صد تا خواستگار داشتم ! 4- مي رم خونه مامانم!

IBP1

New member
הממממ. המשקיים שלי קצת לא טובים.....

מישהו יכול לקריא לי את הכתוב .....ובדרך גם לתרגם (המילון שלי נלקח ע"י חיילי ארסות הברית למבצע חשאי בפרס ...)

פרויז1

New member
לבקשת חברנו, מחבר המיסטיקנים

בפורום תרבות פרס : פרוש ראשי :
چهار چیز که حوّا نمی توونست به آدم بگه: ארבעה הדברים שחווה לא יכולה היתה לומר לאדם : 1- آدمت مي كنم! 1. אני אעשה ממך בן אדם!
2- از شوهراي ديگه ياد بگير! 2. תילמד מבעלים אחרים ! 3- قبل از تو صد تا خواستگار داشتم ! 3. לפניך, היו לי מאה מחזרים 4- مي رم خونه مامانم! 4. אני הולכת לבית של אמא שלי

פרויז1

New member
תפילת הכובסת הפרסיה :

הלוואי שאגיע הביתה, אני אגלה שהכביסה פיתחה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.. :) לילה טוב חברים ....

IBP1

New member
אתה מפוטר לאלתר מתפקידך המיוחד .....

כמתורגמן שלי....משכורתך ממני נשללת באופן כולל....עם ריבית והצמדה ומה לא....

פרויז1

New member
יוצא לפנסיה מוקדמת עם כל התנאים

הסוציאליים ובמקביל גם פיצויים מוגדלים 300% מגולם ממס, ולפני הכל : העלאה ב 2 דרגות, תוספת מאמץ 30%, תוספת ספיגה 45% , ותוספת זמינות 40% . את קיצורי הפז"ם לתוספות דרגה להעמיד על 50% ולהפריש לכל הקופות כמקובל. בנוסף " שנה הסתגלות, תשלום מלא עבור יתרות חופשת מחלה וחופשות שנתיות שלא נוצלו מגולם ממס. רוצבה - טוב. לא רוצה, אני שולף את התיק שהכנתי עליך.
ממשיך איתי בכוח?

IBP1

New member
עלי לא מאיימים חלילה....

זה גורם לי לפתח סימני חרדה נוראים... יש לי עיגולים בבית השחי.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........................

למעלה