יש גם אסקימוסים עם סגנון... ואם אתן לא עשירות, תשכחו מזה. זה של סטוארט וייצמן.
Ƒ ƒire New member 12/10/04 #1 יש גם אסקימוסים עם סגנון... ואם אתן לא עשירות, תשכחו מזה. זה של סטוארט וייצמן.
ש שחרחר מתוק New member 13/10/04 #5 צודק אבל הכוונה שלי הייתה שהנעל הזאת ממש לא מתאימה להרבה מקומות\אירועים.. היא מתאימה לדברים מאוד ספציפיים לפי דעתי כמובן..
צודק אבל הכוונה שלי הייתה שהנעל הזאת ממש לא מתאימה להרבה מקומות\אירועים.. היא מתאימה לדברים מאוד ספציפיים לפי דעתי כמובן..
N No BoDy1 New member 13/10/04 #6 לא יודע אם הייתי עשיר הייתי קונה דבר כזה... ולא בגלל שאני גבר.. אלא בגלל שזה לא משהו בכלל=/ כל הקטע של האסקימוסים השנה..
לא יודע אם הייתי עשיר הייתי קונה דבר כזה... ולא בגלל שאני גבר.. אלא בגלל שזה לא משהו בכלל=/ כל הקטע של האסקימוסים השנה..
A AmiTutiT14 New member 13/10/04 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה, אבל מי שהמציא את זה ממש דפוק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה, אבל מי שהמציא את זה ממש דפוק