יש גם בשורה טובה

יש גם בשורה טובה

היה לי שבוע עמוס מאוד , לכן לא כתבתי . ראשית מזל טוב פעמיים לנילי יום הולדת שמח ומזל טוב להולדת הנכד כן ירבו ,הרבה נחת ושמחה לכל המשפחה. ביום ראשון נולד לי נכד חדש ,וזה אומר שאני עסוקה 24 שעות ביממה ,ביום ראשון העירו אותי ב-4 לפנות בוקר שהגיע הזמן ללידה תוך חצי שעה הגעתי לאלעד שם גר הבן שלי לקחנו את הגדול לגן ונסענו אלי הביתה עם הבן האמצעי והבן שלי המשיך עם אשתו לבילינסון עם המכונית שלי זאת אומרת שעכשיו אני תקועה בבית עם הנכד ובלי מכונית 3ימים. ביום שלישי הוצאתי את כלתי מבית חולים הביתה ארגנתי את הבית טפלתי בילדים ,ארוחת ערב ,מקלחות ולמיטה .חזרתי הביתה בשעה 10 וחצי סחוטה עם כאבים ברגל החולה אבל מאושרת .מזלי שיש לי את העובד שנמצא עם בעלי.אני אצטרך לנסוע יום יום אחר הצהריים לעזור לכלתי. תודה רבה מכל הלב לכל מי שאחל לי מזל טוב זה מחמם ומעודד,אני מאחלת לכולם אושר כזה , מגיע לכם גם שמחות כי אתם קדושים. בעזרת השם נשמע רק בשורות טובות מכל חברי הפורום. אוהבת ומחבקת אתכם . אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אכן בשורות טובות אביבה

תודה על האיחולים. הנכד שלנו נולד ביום ג', י' תמוז והברית שלו תהיה בצום יז' בתמוז אי"ה ובלי נדר. חסרת לנו ביום ב', בפגישת קבוצת התמיכה וב'חגיגת יום ההולדת' שלי... אבל שמחנו מאוד בשמחתך. מקווה לראותך בהקדם. תגידי, שכחת שנפלת ושברת את הרגל שלך? איך את מתפקדת ככה עם הרגל השבורה. את צריכה לשמור על עצמך יותר, שלא יסמכו רק עליך בכל הסידורים וההסעות וכו'. את חייבת לדאוג לעצמך ולנוח הרבה עם הרגל אחרת עלולות להיות לך חס וחלילה צרות. שמרי על עצמך אביבה, ושנמשיך לשמוע רק בשורות טובות, אמן!

המון מזל טוב אביבה יקרה

שמחנו לשמוע כבר מאריאלה שנולד לכם נכד. מזל טוב ענק לכם ולבן ולכל משפחתו. שיזכו בע"ה לגדלו בבריאות ואושר ושיביא לכם המון נחת ושמחה. אביבה יקרה , גם אני חושבת כמו נילי שעלייך לשמור על עצמך בגלל הרגל ששברת ולא להגזים. אולי יהיה גם מישהו נוסף שיעזור לכלתך כדי שהרגל שלך תחלים. מאחלת גם לך החלמה מוצלחת. רק בשורות טובות. חיבוק ממני , טובה

למעלה