יש גם דברים חיוביים בפורום הזה

טלטלי100

New member
יש גם דברים חיוביים בפורום הזה../images/Emo35.gif

גם אני לא מעוניינת בילדים - בחירה אישית פלוס נסיבות החיים הם שהובילו אותי לזה עם זאת קשה לי למצא את מקומי בקהילה זו. השירשורים פה פשוט מבחילים בלשון המעטה יש הבדל בין לא לרצות להביא ילדים לבין לשנא אותם .. השירשורים פה בסגנון הם מרעישים הם צעקניים הם גורמים לבעיות כלכליות - ואתם חברי הפורום הזה לא גורמים בעיות? אתם לא חולים ונופלים על שרותי הבריאות? אתם לא משתמשים בחוק בריאות חובה? סל בריאות בסיסי? אתם אף פעם לא הדבקתם אף אחד במחלה ( אפילו במחלה פשוטה כמו שפעת) ? אתם מושלמים? למה לא נתמקדם בנושא הפורום מבלי לרדת על כל מה שזז ?

QueenOfMagic

New member
צודקת

אני עוברת לצד הקורא של הפורום ולא אכתוב יותר...זה רק מביא לעצמי רע.. אני אולי אגיב אך לא אפתח בשירשור חדש אלא אם יבוא נושא חשוב

inbal76

New member
טלטלי, זאת שאלה פרובוקטיבית

שכמו דורשת התנצלות והסברים ממישהו. את מוזמנת לקרוא קצת יותר אחורה מה-3 שרשורים האחרונים ולהתרשם בעצמך, באופן קצת יותר מעמיק, אם באמת כולן כאן כל כך *שונאות* ילדים (או רק אחת או שתיים). אם לא תמצאי דבר חיובי בעינייך - קיימת בפנייך הבחירה: או ללכת (בוודאי לא נרצה שתשארי במקום שמבחיל אותך), או לנסות בכל זאת למצוא את מקומך כאן, או אפילו ליצור אותו בעצמך
. את מוזמנת לדבר על "דברים חיוביים" או על מה שבא לך. אבל אנא - בלי פרובוקציות. יש לנו מספיק מאלה מאמהות.

gertrude

New member
הי טלטלי

הפורום קיים פחות מעשרה ימים. הוא יהיה לא פחות ולא יותר מה שנבחר לעשות ממנו. אין פה גורל או יד מכוונת - נעשה כאן פורום מרתק, אז יהיה כאן פורום מרתק. נבחר לעזוב ולהשאיר את הפורום לבעלי הדעות המנוגדות לשלנו, כך בדיוק הוא ישאר. זה נכון שיש פה כמה שירשורים צעקניים ויש דעות שנויות במחלוקת (בלשון המעטה), אבל אם קראת את החומר שכאן, בוודאי ראית שלא הכל אותו דבר. אם בא לך תישארי, תעצבי, תשני ותשפיעי ונבנה ביחד קהילה שנעים להימצא בה.

I s t a r

New member
אויש די כבר..

זה אחד הפורומים הכי מלאי אינטליגנציה שיש כאן, פורום מדהים !

PINK POOH

New member
טלטלי את צודקת../images/Emo45.gif

אני בכלל לא נמנית עם בנות הפורום, לא עומדת תחת ההגדרה של הכותרת שלו, אבל סתם ככה יצא לי להסתכל פה, ולפעמים אני לא מאמינה שזה נשים שכותבות כאן... כאילו מה?! אתם נולדתן מבוגרות??? לא הייתן ילדות??? מגזימות קצת, לא?!

QueenOfMagic

New member
אף אחד פה לא נולד מבוגר

אבל האם זה אומר שעליי לאהוב ילדים?!?

Mירב

New member
את צודקת ובגלל זה אני כמעט לחלוטין

הפסקתי להשתתף בפורום הזה...

למעלה