יש גם נשים אלימות!

לקשמי

New member
יש גם נשים אלימות!

וכן, לאור הפרסומים, נראה שהחברה בוחרת להתעלם מזה. בזמן האחרון מתנוסס בפורומים של תפוז באנר שמוביל לאתר שמדבר על אלימות מילולית כלפי נשים. לפי האתר הזה אפשר לחשוב שנשים הן תמיד הקורבנות ואם מישהו משתמש באלימות מסוג כלשהו, זה בטוח גבר. אותי אישית זה מקומם. למה הם בוחרים להתעלם מהעובדה שיש גם מקרים הפוכים? שיש גם נשים שמתעללות בבעלים שלהן? שמשפילות אותם ורודות בהם? למישהו זה נשמע מגוחך הרעיון הזה? אם כבר מתפרסמת ידיעה על אישה שהתעללה בבעלה, היא זוכה לתגובות של גיחוך ולעג. לעומת זאת כשמתפרסמת ידיעה על אישה מוכה היא מסכנה וכמה רשע הוא הבעל המכה. למה צריך להיות הבדל ביחס? אם כבר מנסים לפתור את בעיית האלימות, שיתייחסו אליה כמכלול. אם כבר מעלים את המודעות, שיתייחסו לכל ההיבטים של האלימות ושלא יתעלמו מהמציאות או מחלק ממנה. מה יעשה גבר שסובל מאלימות כלשהי מצד אשתו? האתר הזה בטח לא ידבר אליו. הרי האתר מציג את זה בצורה כזאת, כאילו אין נשים אלימות, יש רק גברים אלימים ונשים קורבנות. (אגב, אני בחורה שהכירה מקרוב גם מקרים "מוזרים" של אלימות של נשים כלפי בני זוגן).

לקשמי

New member
יש בנענע פורום אלימות במשפחה

שהוא עם גישה יותר שוויונית. כן ירבו כמוהו.

s h o o s h a

New member
אלימות נגד בני אדם

הפורום עוסק בנושאי האלימות השונים ומנסה למצוא את הדרכים הנכונות והנאותות לטפל בבעיה ולנסות ולמגר אותה. הפורום אינו שם דגש על אלימות נגד נשים אלא מדגיש את הצורך להאבק בתופעה ומאד לא נכון ולא הוגן לצאת באמירה [או הכרזה] כאילו הפורום הזה אינו שיוויוני. יכולתי להבין אם היית מנסה 'לשווק' או לקדם פורום נוסף אשר עוסק בנושא זה, אולי אפילו לנסות לאחד כוחות, אבל מאד לא אהבתי את הגישה. במקרה אחר הייתי שוקלת אפילו למחוק את ההודעה אולם מאחר והנושא כל כך חשוב, כל כך רגיש ואף מופיע בעמוד הפורומים אני נמנעת מלעשות כן.

לקשמי

New member
לא הבנת אותי נכון

לא הייתה לי שום תלונה לגבי הפורום הזה. פשוט ראיתי באנר שהרגיז אותי והיה לי צורך לכתוב את זה וזה נראה לי הפורום המתאים ביותר. אני מודה לך שלפני שמחקת את ההודעה נתת לי הזדמנות להסביר את עצמי. אבל אולי גם אני לא הבנתי את התגובה של נעמה סבר שהגיבה לי בציניות. (לא קלטתי את הציניות בתגובה שלה) ועניתי ברצינות. אז בתור מי שמנהלת פורום נגד אלימות, אני ממליצה לך קודם כל להקשיב בסבלנות ובסובלנות לדברים שנאמרים כאן ולא ישר לקפוץ ולחשוב למחוק הודעה.

BellA עלמה

New member
הרוב שכותבות שם הן נשים

כקורבנות לאלימות( לא אוהבת את המילה קורבן)

לקשמי

New member
זה לא אומר שום דבר על הגישה

הגישה שם היא שוויונית ומכירה בכך שגם גברים נפגעים מאלימות. (ושוב, אני לא באה להגיד בדברים האלה משהו על הפורום הזה אלא על היחס של החברה בכלל לגבי אלימות שנתפסת כמשהו גברי בלבד).

אלימות נשים כלפי גברים ולא רק

מילולית,מדוע זה לא נותן במות לאותם גברים? אישה נכבדה,הסיבה פשוטה,אנו הגברים לא מגובשים כמותכם,אנו עם התחושה של תסכול באי יכולת לעמוד מול שטף דיבור של אישה שיכולה בשניה אחת לאמר אה תשובות שונות ומשונות נוגדות(כן-לא)מותר להן לשנות דעתן מתי שיחפצו איך אמרו לי מס נשים(הייתי בהלם והערכתי אותן)לנו הנשים יש את הפריבילגיה לשנות דברים גם אם התעקשנו על תשובה מסויימת לפני שניה אחת,אנו לא יציבות בגלל הורמונים וכו'(תשובה טפשית)לכן לנו מותר ולכם אסור,בעצם אסור לכם כלום,אתם עוד תלמדו לכרוע ברך בכדי להשיג משהו,לנו אין כוח פיזי,לנו יש לשון חדה מורעלת שבכוח להפוך שחור ללבן ולהיפך,לנו יש את היכולת להפוך מעשה אהבה לאונס,וכו. דבר אחד אני בטוח שנגיע שיהיו בתי זונות שהגבר יוכל להתפרק/לתדלק את הנפש והגוף בסכום פעוט מבלי שיחלפו מילות סחיטה שאתן הנשים מוצלחות בזה(ממש "גברי") ויחזרו למסלול יומם מבלי לחשוש שעוד כמה דקות נואשם באונס וכו'. האם זו מטרתכם בבניית משפחה?זה מה שתעניקו לילדכם?לטווח הקצר תרוויחו(טפשוט)לטווח הארוך תשארו לבד. את בוודאי ראית את העימות בן עו"ד ששי לבן 4 נשים שהתנפלו עליו על כל מילה שאמר וצחקקו,מה את אומרת אילו זה היה להיפך? הוא אמר שאישה באה לעבודה בלבוש כמו זונה(זו מילה שלי מדוייקת,הוא אמר פרובוקטיבית) לפני יציאתה לעבודתה(אגב לה יש כבוד יותר)הן התנפלו עליו,אישה פרובוקטיבית,תתבייש לך.אישה מותר לה להסתובב בכל מקום כולל מקום עבודתה איך שהיא מרגישה.חחחחחחח חכמות הנשים,בשביל מה להגיע ככה?דעתי ודעתן של נשים ישרות וכן.להבליט,למשוך תשומת לב.מלחמת נשים אחת מול השניה,ולצוד את עינוי של הגבר ולקבל מחמאה,אתן עשוקות בזה רוב הזמן,אז אני שואל,מדוע צביעות ודו פרצופיות? זו לא סחיטה?אז למה להכשיל ואחר כך להתלונן? תראו את הגויים איך הם מגיעים לעבודה,תראו את יצירת הקשר בן המינים,איזה כבוד הדדי ואי ניצול צד האחר.נכון גם שם יש חלאות,אבל ביחס לכמות זה מזערי.אצלינו לצערי הפוך. כדאי שתהיו בנות אדם לטובתכם תחילה אחר כך לטובת האנושות בינהם בני משפחתכם. אפשר לכתוב המון על זה.אני מקווה שהצלחתי למצות ולו מעט מהתחום ושתהיה כמו שאני מטיף,ראיתי גם את החתימה שלך השקיעו כוח וזמן למען אהבת החינם והסירו שנאת חינם מבינכם.אמן

א ר נ בת

New member
מצד אחד

יש משהו בדברייך ומצד שני- לגויים לא חם כל כך כמו בישראל (בהתייחס ללבוש).

BellA עלמה

New member
אכן(ט)

גם נשים מטרידות בין אם זה בנות זוג אימהות , מורות וכו רק ש הגבר ככקורבן יותר חושש מלדבר ולפתוח את זה חושש גם מהלעג שיחבה כגבר (מה את סיסי?? תהיה גבר!) לרוב הגבר ישתוק הרי מה הסיכויים שגבר ילך להתלונן במשטרה ויאמינו לו?

בלה,את אחלה.מרגע לרגע קריאתי

נהיית מחוייכת גאה ואת כל כך צודקת אני מנסה לעודד גברים להתלכד ולהרים ראש ולא להתבייש גם אם זו תהיה יותר גרועה ממלחת עולם התוצאה היא לטובת הצדק למין הגברי ובגדול לטובת הנשים והמשפחות.חינוך וכו' שהמדינה אוליי תשתנה סוף סוף. אני מאוד מקנא בגויים בנושא של כבוד ההדדי ובמיוחד כבודו של הפרט. אחלה פורום

יוסי ח1

New member
יש לי חבר מוכה

ובימים אלה הוא עומד לקבל את הגט המיוחל היא פשוט שטן בגוף אישה כבר גרושה פעם אחת, יש לה תיק במישטרה על תקיפת בעלה ראשון, ועוד אחד על תקיפת בעלה השני (החבר שלי) פשוט אישה שטן אין הגדרה אחרת

ה מוזה

New member
על איזה אתר את מדברת?

אם כבר אז היה כדאי לצרף את האתר כדי שנוכל לדעת האם באמת כצעקתה ואותו האתר מפלה לרעה את הגברים נפגעי האלימות

לקשמי

New member
אני כרגע לא רואה את הבאנר

כשכתבתי את ההודעה, באותו רגע גם לא ראיתי אותו. בכל אופן, יש באנר שכתוב בו "אני אראה לך מה זה" וכשאת לוחצת עליו את מגיעה לאותו אתר. כשאראה אותו שוב אצרף קישור.

ה מוזה

New member
זה מסביר הכל

הבאנר שראית הינו קידום ששייך לגוף שנקרא "הרשות לקידום מעמד האישה" וזה חלק מקמפיין שלם כך שבהחלט מדובר באתר שהוקם ע"י גוף שכל מטרתו המוצהרת היא-נשים מכאן ועד להסקת מסקנות גורפות נראה לי הדרך רחוקה בהחלט יש מודעות שאלימות היא לא נחלת נשים בלבד ראי לדוגמא את האתר של נפגעי/ות תקיפה מינית יש קו לנשים-וקן סיוע לגברים . אני לא חושבת שהחברה בוחרת להתעלם מכך שיש גברים מוכים ובהחלט יש סיוע גם לאלו וגם לאלו ,אולי אין קמפיינים לגברים [עד שמישהו ירים את הכפפה]

ברור שיש

אני מכירה שני גברים מוכים ואחד שאישתו התעללה בו נפשית. זה שאישתו התעללה בו נפשית קם ועזב את המפלצת, עכשיו יש לו בת זוג חדשה. השניים האחרים ממשיכים לסבול, כנראה לא כל אחד יכול לקום וללכת וחבל כי הם גברים ממש טובים.

אי אפשר ממש להשוות

אני מבינה שגם נשים יכולות להיות מכות או משפילות- פשוט מתעללות, אבל יש הצדקה שיותר מדברים בתקשורת על אלימות נגד נשים, כי זה ידוע שרוב הקורבנות זה בנות. כמה שומעים על מעשי רצח מצד הגבר כלפי האישה? ומעשה רצח מצד האישה כלפי הגבר..? * חשוב לי לציין, זה אולי נשמע כאילו אני מצדדת באלימות נגד גברים, חס וחלילה, אלימות (בעיקר נפשית) היא נושא כאוב שלפעמים לוקח שנים על גבי שנים להתגבר עליו, ואני לא מאחלת את זה לאף יצור אנושי..

למעלה