יש גם תמונה מלינץ'. בנרג.

califia

New member
יש גם תמונה מלינץ'. בנרג.

http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/648/873.html אני אבצע בך לינץ''צוג עומרוש! איזה ספר זה? נמאס לי מהקרנות לסלבס ולתלמידי קולנוע משועממים. א. אני עושה כמה סוגי מדיטציה כבר כמה שנים. דווקא הטרנסצ' פחות מוצלחת. וגם עלתה כסף. ב. עד מתי מקושרסתמים ופורמלימשרדחינוך יעלוזו? בברכה, חזית שיחרור האוטודידקטים, ומנויי סינמטק לשעבר. למי יש לינק לאוניברסיטה הפתוחה באמת של הרשת? איזה בוטלג נחמד על מדיטציה טרנסצ'? מה קורה עם הספיישל פאזוליני השנה? הוא יתרחש אצלך או אצל גרבוז השני עומרוש?

punky brewster

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

הצלחת לכתוב הודעה שלמה בלי להגיד לסבית פעם אחת לפחות. כולי גאווה. (בצורה קצת שונה ממך
).

מיץ פזי

New member
התכוונת למה שהיא נותנת לו?

זה לא ספר זה הדיסק שלה... פרסום עצמי אל מעבר לים :)

מיץ פזי

New member
למי אתם הולכים?

אם בכלל? אני בהתלבטות אל מי ללכת.. אני ממש רוצה לראות אחת מההופעות.. אבל רונה מתארחת אצל עדי רנרט.. נחמד לראות את רונה אבל זה מבאס שהיא לא המופע המרכזי.. נועם רותם ועמיר לב.. לא מכירה מספיק את עמיר לב חשבתי אולי יוני בלוך ועברי לידר.. מה דעתכם? (כנראה שהתמונה של "חיננית" צולמה באירוע שמתואר בוידאו שמה.. וד"א זה ממש הצחיק אותי איך שהם בסוף כולם נגנו על הפסנתר! זאת כזאת מנגינה שתמייד מנגנים אנשים שלא יודעים לנגן על פסנתר בכל מקום שיש פסנתר וכולם כזה מצטרפים.. זה ממש שיעשע אותי.. הזכיר לי נשכחות :) )

מיץ פזי

New member
ההתלבטות מעט הצטמצמה

בעקבות רכישת "עזרה בדרך". פעם לא אהבתי את נעם רותם, כי ראיתי את הביצוע שלו למבול, אבל מאז התכנית עם רונה הוא ממש שבה את ליבי. ומכיוון שאני תמיד אוהבת לקנות מוסיקה ישראלית במקור, החלטתי לעשות לו ג'סטה
ולקנות את האלבום אפילו שלא הכרתי משם כלום.. ואני ממש אהבתי ואני ממליצה בחום! למרות שאני עדיין יש בי רצון קטן ללכת לראות את רונה מתארחת.. אבל בטח היא תהיה ממש מעט ואני אתאכזב. נכון? יש למישהו המלצות איך להכיר את המיטב של עמיר לב?

מיץ פזי

New member
כן נראה לי

שהורדתי ממך כמה דברים. אני שומעת עכשיו. צריך להתרגל לקול שלו.. נראה :) לאן את הולכת, אם בכלל?

misheani

New member
הקשיבי בסדר הזה:

עמיר לב (1995) פעם בחיים (1998) זהו. את השאר תכירי אחר כך. אני גם שוקלת ללכת למופע הזה, קניתי שלשום את נועם רותם והתאהבתי גם אני.

SheIIy

New member
ואני השגתי אותו בדרכים לא חוקיות

(את נעם), ואני כבר לא 'לא אוהבת'. למה אין שם את 'חום אנושי'?

misheani

New member
כי זה בדיסק הקודם, שנקרא

באופן מפתיע למדי, "חום אנושי". השגתי את נועם בדרכים לא חוקיות מזמן- חלקנו לילה של תשוקה תמורת 50 דולר (אני שילמתי לו). אך זה לא גרם לי להתאהב, עד שהורדתי את הדיסקים שלו מהסולסיק לפני כמה חודשים, והקשבתי להם לפני 4 ימים, וקניתי אחד שלשום, ואז החל הרומן האמיתי שלנו. והוא גם גרם לי להקשיב הרבה יותר ברצינות ללו ריד ולוולווט אנדרגראונד- הביצוע של נועם ל"חרב דמוקלס" רוקן לי את המעיים מבפנים כמו איזו חרב. יכול להיות שזה קשור לימים ההזויים האחרונים שעוברים עלי, ולכל האנשים שאני מכירה שנמצאים בבתי חולים.

מיץ פזי

New member
הקשבתי קצת

לא יודעת בדיוק למה. לא כל כך אהבתי. אני הולכת ומתאהבת עוד יותר בנעם רותם ככל שאני שומעת את הדיסק שוב ושוב. כל השירים שם הם די מרוקני -מעיים, הוא באמת חזק.. גם אני ממש אהבתי את חום אנושי, והקשבתי לו באתר שלו, והביצוע שלו עם רונה הרבה יותר טוב! מה גם שבעקבותיו הגיע הציטוט הבלתי נשכח "חבוב יצא לך טוב! יצא לך רוקנרול!" :) אני אוהבת (באופן מעט בנאלי) מאוד את עזרה בדרך ואת קול פנימי. אבל גם את עולה ויורד ואת חלום שבור וגם שיר אחד בסוף ששכחתי את שמו. זה עם "אבל אם ללכת, ללכת כמו אריה.." משהו כזה :) בכל מקרה, יום חמישי בערב לא כל כך מסתדר לי וחבל לי לשלם 85 שקל ונסיעות הלוך ושוב לת"א בשביל מופע שחצי ממנו אני לא כזה אוהבת. אפילו שאת החצי השני כן. ואני די בטוחה שנעם רותם יופיע גם יותר קרוב ובפחות כסף.

misheani

New member
אוקיי

עמיר יגדל עלייך, אל דאגה. אני הכי אוהבת את "לפני תהום" המרטיט ואת "חרב דמוקלס" בביצוע הפנומנלי, עם התירגום הקולע והישיר.

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif אוהד חיטמן...

כל הכבוד על האומץ. ובכן, אולי דניאל סלומון. למרות שגם יוני ועברי ביחד זה מפתיע לגמרי.

DeepThoughts

New member
שי גבסו היה אמור להופיע עם אריאל זילבר

ובעקבות כך שאריאל זילבר מטומטם. גבסו ניפנף אותו וטוב שכך למי שלא יודע אריאל זילבר הופיע בתשדיר שקורא לשחרר את יגאל עמיר. צריך להחרים אותו (לא שאי פעם סבלתי אותו, יותר מידי כתום בשבילי)

למעלה