יש גשם!!!! החורף כאן!!!!

gaia20

New member
יש גשם!!!! החורף כאן!!!!

יש גשם בנס ציונה...... איזה אושר
3....2.....1...... נגמר.... אוף.

ל3

New member
גשם בחדרה גם

היה פה איזה 10 דקות מבול ונגמר. אוף, הדרי אני לא שמחה כמוך אני שונאת את החורף זה מדכא אותי מה עוד שהפרקים שלי גם שונאים אותו- כואבים לי הפרקיםםםםםםםםםםםם

gaia20

New member
אבל...אבל...אבל.....

תריחי את הבחוץ! אין ריח של אבק....אין זרמים של אויר חם ישר לתוך האף! אויר נקי..... יקירתי, הנה לך דרך להעביר ערב חורפי: המצרכים: לפחות 2 סרטים טובים, קוספא של מינימום 40 קרמבואים (כן, 40.....) וההוראות הן מדויקות:
יש לאכול קרמבו אחד כל 10 דקות.
במקרה של כאב בטן יש להקיא את הקרמבואים שנאכלו ולהמשיך באכילה.
אם הקרמבו מתחיל לנזול מהאוזניים יש לנגב ולהמשיך באכילה.
אם הקרמבו יוצא מהאף יש לצחוק על מי שזה קרה לו ולהמשיך באכילה.
אם נגמרו הסרטים ועוד לא סיימתם את הקופסא יש לשלוח את שאר הקרמבואים אלי ואני אטפל בקרמבואים המיותמים.
אם נגמרו הקרמבואים לפני שנגמרו הסרטים זה לא נורא, הגוף כל כך מוצף עכשיו בסוכר שאף אחד לא ירגיש שנגמרו הקרמבואים.
אם קרה בטעות (ואני חוזרת - בטעות! הרי ברור שכך לא אוכלים קרמבו) שהעוגיה נאכלה בסוף, יש לירוק את הקרמבו ולהתחיל לאכול אחד חדש - הפעם קודם את העוגיה!
ואם אתם בכלל לא אוהבים קרמבו אז בושו לכם! כולם חייבים לאהוב קרמבו!
שיהיה חורף נהדר

גשם גם אצלנוווו ירד בזממן הלימודים ואחרי |טיפ

לעצתך שירונת אני מתכוונת לא לעשדות כלום בשבת שקשור בעבודה ובלימודים למרות שחייבית הולכת רק לנוח להיות עפ הפייה הקטנה הבעלול והמשפחה

ל3

New member
הדרי הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

40 קרמוביים? אפילו לחולת קרמבו מושבעת שכמוני זה יותר מדי.......................ומה פתאום לאכול את העוגיה קודם? אני קוראת אותך לסדר! נא לא להפר את חוק קרמבו מספר 2235- save the best for last

gaia20

New member
גברת! את חצופה!

כולם הרי יודעים שהחוק הזה יצא מהחוק לפני הרבה מאוד זמן! רק אנשים שחושבים בצורה פרמיטיבית מסכימים איתו

gaia20

New member
אחד מצחיק לשבת

(קרדיט שוב למטי....ממתי אני ממציאה בחידות?!) לרב אחד היה בן בגיל העשרה, והרב חשב שהגיע הזמן שבנו יתחיל לחשוב באיזה מקצוע עליו לבחור. כמו צעירים רבים, הבן לא החליט עדיין מה בדעתו לעשות והוא גם לא נראה מוטרד מכך. יום אחד, כשהבן היה בבית הספר, החליט אביו לבצע ניסוי. הוא נכנס לחדרו של הבן והניח ארבעה חפצים על שולחן הכתיבה שלו: - תנ"ך - מטבע של דולר מוכסף - בקבוק ויסקי - חוברת של "פלייבוי" "אסתתר מאחורי הדלת" חשב הרב לעצמו, "וכשהוא יחזור מבית הספר אחר הצהרים אראה באיזה חפץ הוא יבחר. אם זה יהיה התנ"ך - הוא יהיה רב כמוני ואיזו ברכה גדולה זו תהיה! אם הוא יבחר בדולר - הוא יהיה איש עסקים וגם זה יהיה בסדר מבחינתי. אבל אם הוא יקח את הבקבוק - הוא יהיה שתיין חסר תועלת, ואלוהים, איזו בושה זו תהיה! ואם הגרוע מכל יקרה והוא יבחר בפלייבוי - הוא יהיה איזה כלומניק רודף שמלות". הרב חיכה בחשש מעבר לדלת עד ששמע את בנו נכנס הביתה ופוסע לכיוון חדרו. הנער השליך את ספריו על המיטה ועמד לעזוב את החדר, כשלפתע הבחין בארבעת החפצים על שולחנו. הוא בחן אותם בסקרנות. לבסוף שם את התנ"ך מתחת לבית השחי, נטל את הדולר והניח אותו בכיסו, ולקינוח ביתק את הבקבוק ותוך שלגם לגימה הגונה ממנו, התענג על התצלום המרכזי של נערת החודש בפלייבוי. "ירחם השם", לחש הרב בגועל נפש, "הילד הזה הולך להיות חבר כנסת!"

ל3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ל3

New member
פיונת

יופי -תנוחי ממי ןתצברי כוחות זה חשוב. מקווה שאת מרגישה יותר טוב ד"ש לנסיכונת הקטנה

למעלה