יש דברים בסיסיים שהדויסלעך צריכים לשאול עצמם

יש דברים בסיסיים שהדויסלעך צריכים לשאול עצמם

1-אם ה' ברא את העולם אז למה לקח לו מיליוני שנים לברוא את האדם,אלא אם כן היה לו יותר קל לברוא דינוזאורים ....אם כך עשה למה להשמיד אותם באופן שבו השומדו?לה' יש הרבה רוע..אם באמת הוא קיים. 2-השואה,טוב על זה כל דוייס אומר משהו אחר כי הרבי או השמבי לא פירשו להם את זה כמו שצריך בכלל אם אני ה' אני מה זה מתעצבן על הדוסים שממנים רבנים להגיד להם מה לעשות.זאת פשוט חוצפה שאדם שמכונה רב שיש לו שכל כמו כל אחד יגיד מה צריך ומה לא צריך ובכלל כל הפרשנים למינהם מי הם שיפרשו את הכתוב???למה -היה להם קשר טלפוני עם ה' ובכלל למה לעשות דברים בצורה מסובכת אדון ה'...למה לא לדבר דוגרי ולהגיד מי אתה ומה אתה רוצה ומצפה מאיתנו?אתה משחק איתנו גלגל המזל שאנחנו צריכים לענות על שאלות ולפתוח אות אות כדי להבין מה אתה רוצה מאיתנו? 3-אם ה' קיים כל כך הרבה זמן,מיליוני שנים,אז לא משעמם לו שם למעלה?מה הוא עושה בזמנו החופשי מיליארדי שנים.....אם הוא קיים אני בטוח שיש לו חברים כאלה ואחרים כי אם היתה באמת בריאה זה מצריך כמה מוחות ולא מוח אחד וחוץ מזה עם מי הוא יעשה בונגה בונגה ? 4-מי ברא את ה'?הוא נוצר לבד ככה סתם?הרי יש מישהו מעליו ואותו יש להלל אם כבר ולא את ה'...שהוא "הדרגה"הכי גבוהה שאנחנו "מכירים". 5-אי אפשר להתעלם מהדתות השונות,שחצני לחשוב שאנחנו היחידים . אם ע"פ התנך יש רק דת אחת והיא היהדות אז אסור לנו להגיד"צריך להרוג תמוסלמים"כי הרי הם יהודים שהתאסלמו או להרוג תנוצרים וכו'... אם ע"פ הקוראן יש רק דת אחת והיא המוסלמים אז למה להגיד כל הזמן צריך להרוג תיהודים הציונים האלה וכו' וכו'?הרי אנחנו מוסלמים. אז אווווווווווווווו שיש דת אחת שלטת בעולם וצריך למצוא מהי ללא מלחמות כי הרי אנחנו כולם תחת אותה דת או שיש כמה דתות בעולם ואז צריך להיות בשלום כי כנראה שהיו כמה מוחות שיצרו אותנו ולא רק מוח או ישות אחת....וצריך לכבד את זה! 6-החיים מתוכננים פשוט גרועעעעעעע...10 השנים הראשונות האדם לא זוכר כל כך הרבה גם ככה 10-20 שנים אחרונות האדם סובל כל אחד במידה שלויש כאלה שקל ויש כאלה שיותר....נשארנו עם 50 שנים בערך בהם אנחנו נהנים מהחיים...מה זה להינות?8 שעות לישון,8 שעות לעבוד ו8 שעות להינות אחרי שאנחנו כבר קרועים מעייפות אז 16 שעות מתוך 24 שעות במהלך 50 שנה תסכימו איתי שאנחנו לא מאושרים או חווים חוויות...... רק 8 שעות מתוך 24 שעות במהלך 50 שנה אנחנו עוד איכשהו נהנים. אז....... שלא יעבדו עליכם.......... יש לי הרגשה שאנחנו חלק מניסוי גדול של ישות כזו או אחרת או עולם כזה או אחר כדי ליצור את האדם או היצור האולטימטיבי ללא פאקים.

עוד משהו שרציתי לציין

אני חושב שביננו יש הרבה חוצנים כפי שאנחנו מגדירים חוצנים בשבילי שחורי עור הם חוצנים - אפריקאים למשל מלוכסני עיניים עם חוצנים-סינים למשל שדרך אגב לדעתי האישית הסינים היפנים ובכלל מזרח אסיה הם מתנהגים באמת כמו חוצנים-תרבות מאופקת נימוסים קידות טכנולוגי מפותחת וכו' ,יש ויש במזרח אסיה אבל לא שולל..הם אפילו דומים לחוצנים עם העיניים שלהם. החייזרים האפורים שמצאו למשל הם בשבילי בדיוק כמו שחורי עור ....יש להם שפה שונה ומראה שונה ואני לא יותר טוב מהם כמו שהם לא יותר טובים ממני....יש מלא צורות חיים בעולם בפרט וביקום בכלל........... נ.ב-שמעתם על ארגון SETI ?לדעתי זה חרטא והם חלק מההונאה הגדולה של ההיסטוריה והכל כדי להסתיר ולהכחיש שיש כאן ביקורים של חוצנים.

hamamin

New member
ארגון סאטי חרטא,לגמרי

איזה שידורים מצפים לשמוע [נניח שהם עשויים להגיע,מה שלא הגיוני מבחינה אנרגטית] ממישהו שכבר יצא לפנסיה או כבר מאובן [?] האפורים הפוכים מהשחורי- עור הם חסרי רגש לחלוטין,כמו מנגלה למשל..... היה נחמד פינקלביץ ,להכיר אותך.

מאיפה כל הביטחון להגיד דברים על האפורים האלה?

מאיפה אתה כ"כ בטוח שאתה יודע דברים עליהם ושהם בכלל קיימים? אם אתה באמת משקיע בפורום הזה אז אתה צריך להביא את החומר שיש לך על האפורים ואת כל המידע שצברת עליהם.. פתח אשכול ופרט, כי כל אשכול שמישהו פותח, ישר אתה מדבר עליהם כאילו הם בני דודים שלך ואתה מכיר אותם כבר שנים.

franse

New member
מנגלה היה תחת mc.

מסר לי הילר שטיפל בי לפני מספר שנים.

fire snake

New member
אותו אחד שסיבך אותך עם MC? ובעניין מנגלה -

arizona wilder (האם לא התבלבלתי עם שם המשפחה תקנוני אם טעיתי) ועוד חברה (בנות? קתי משהו - ) מאלה שטוענים שאומנו לחיילוּת-על - שניים-שלושה מהם טוענים שהוא פיקח עליהם במסגרת ה"פרוייקט",עבד איתם אישית, באנגליה\ארה"ב (?) - כלומר, הוא היה בין המדענים שבנות הברית של מלה"ע השלישית גייסו לשירותם במקום להסגירם למשפטי נירנברג (כדי לא לאבד את יתרונם מול הגוש המזרחי, סין, קוריאה במחקר גנטי ודברים כמו שטיפת מח - MC בשביל פרנס.)

franse

New member
שום הילר לא סיבך אותי עם mc.

אלה היו כפי הנראה האפורים (כך מסרה לי הילרית ב- 2004) וזה התחיל עוד בילדוּת. mc הוא בעיה ברמה פלנטרית, לא אישית.

fire snake

New member
גם זנות, ועדיין אתה אחראי לעצמך

ועדיין סיפרת כאן על הילר מהולל שבאת אליו להתרפא בעזרת חוצנים ויצאת עם משמרות7\24 שעוקבים אחריך ומנסים לשגע אותך. ועל ההילרית מ-2004 אתה סומך? איך אתה מחליט על מי לסמוך? אתה אף פעם לא בודק בעצמך?

franse

New member
אני מפעיל שקול דעת ומבצע הצלבות.

אני מאד קשוב בטיפולים למה שאומרים לי. לגבי האפורים יש לי הצלבה מג'וני מטיפול לפני שבועיים. אכתוב על כך בבלוג שלי אם רמת ההטרדות תרד ואוכל להתרכז ביתר קלות. לגבי בדיקה בעצמי: אני לא מתקשר כהחלטה עקרונית כי הגעתי למסקנה שזה מסוכן ולא אמין. אני מעדיף להגיע למישהו מקצועי שעושה זאת באופן קבוע. אז יותר קל לי לעבד את המידע, בעיקר כשמדובר במידע לגבי עצמי.

fire snake

New member
אתה לא יכול לחשוב על שום פתרון נטול תקשור?

בבריאות? בחיים? אם זה מסוכן ולא אמין לך, למה אתה חושב שלמישהו אחר זה יותר טוב? אתה בחור מוזר במקומך לא הייתי נוגעת בתקשור עם מקל של 3 מטרים

fire snake

New member
מה שעושה ארנב בשטח שיש בו טורפים: קודם כל הוא

קופא. הוא מנחם את עצמו, כמו ילד המתנחם במגע ידיו על לחייו - כדי להיות שרוי בנעימים, כדי לא ליפול ברוחו. הוא משבית את הדיאלוג הפנימי שלו כדי להיות 100% קשוב לאינטואיציה שלו - שאם יש דרך מילוט, היא תגיד לו ברור מתי וכיצד לפעול. בהחלט לא פונה כל פעם לטורף אחר לעזרה, גם לא באמצעות שליח... שום טורף לא יעזור! ולפני שאתה יכול להבחין מי טורף ומי לא, עליך לאסוף את עצמך, לדעת מי אתה, לדעת לסמוך על חושיך. תיכף יתחילו פה צעקות שזה אוף-טופיק. אם תרצה אפשר להמשיך את הדיון בקומונה החדשה שפתחתי, "המדרגה השלישית". http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=39905

franse

New member
העצות שלך חסרות תועלת.

לו הייתי שומע בקולך הייתי מת מזמן. תודה בכל אופן.

fire snake

New member
גם את זה אמר לך המתקשר הזה?

אםהיית באמת בסכנת מוות, מן הסתם כבר היית לומד משהו. למה להרוג פרה חולבת?

giladro5

New member
כיסוי תחת

הקמת המוסד הזה נראית כמו כיסוי תחת ,כאילו רצו לומר לנו:" הנה, אנחנו מנסים לקלוט שידורים של חוצנים,הרי אם הם אינטליגנטים,בוודאי הם משדרים אותות, ובכ"ז אנו לא קולטים דבר,כלומר אין חכמים מבני האדם" אני משייך את זה למאמצי ההסתרה וההטעיה. גלעד

liad1988

New member
פינקלביץ בתכלס אתה והדויסלעך באותו מצב

שניכם מאמינים במשהו שמעולם לא ראיתם. אולי אפילו אתם מאמינים באותו הדבר :)

למעלה