יש דבר אחד שאני פשוט חייב להגיד:

python 4

New member
יש דבר אחד שאני פשוט חייב להגיד:

איזה חמוד בילי כשהוא שוכב ככה גוסס בשלג? נכון?

python 4

New member
לא, אני לא הולך לסכם שוב את הפרק

תוך כדי, אבל עוד משהו שאני חייב להגיד אחרת אני אשכח: זה רק היה נדמה לי או שאסתר הסתודדה עכשיו עם ניקי? על מה בדיוק יש לשתיים לדבר? בטח זו היתה שיחה כזו: אסתר: "תגידי, זה רק לי או שגם לך הורידו החודש 5% הוצ' רכב?" ניקי: "מתוקה, אני נשואה למפיק, אני לא מדברת עם שחקניות משנה".

python 4

New member
לא יאמן!

הרגע ניקי הסתודדה עם ברוק! בטח זה הלך ככה: ברוק: "אז תגידי, מה התחדש פה בסדרה בעשור שלא הייתי?" ניקי: "חמוד, מפיק? שחקני משנה? יפה. עכשיו לך לדבר עם אסתר".

python 4

New member
ויקטור קנה למק סוודר?../images/Emo3.gif

הבנאדם הכי עשיר בעולם?? סוודר?

python 4

New member
לפחות הוא לא קנה לה

קופסת תכשיטים מעפנה..
טוב, אני אמתין בסבלנות עד סוף הפרק.

מתי ג'ון הספיק בכלל לקנות את המתנה?

או שיש להם בבית אבוט מלאי של מתנות לשעת הצורך?!
וכל הכבוד דרו ! ההטפה הזאת לליב היתה ממש במקום !
טוב, מישהו במשפחה היה חייב לקבל את השכל (ואת היופי)

python 4

New member
זה לא מלאי מתנות..

נראה לי שג'ון פשוט לקח את הדבר הראשון שהוא ראה אצלו בבית, שם בקופסא ונסע לקרימסון לייטס. הוא מיהר להציל את בילי, לא היה לו זמן לחשוב מה מק צריכה לעשות עם קופסת תכשיטים של סבתות.

קורע אתה !../images/Emo6.gif - אסתר נראתה ממש...

נהנית מכל העניין... היא צריכה לצאת יותר! אתם זוכרים את התקופה שנינה היתה בהריון והיא לקחה איתה את אסתר "לקרוע" את העיר??? אה... פעם היו זמנים..

אור2221

New member
נו מה את רוצה?

מי יתן לו עצות עכשיו שהוא נפרד מניקי? למרות שמק כנכדה של קת'רין - עשירה כקורח. מה הוא יביא לה? זה כמו שויקטור תמיד רואים בימי ההולדת שלו איך ניקי קונה לו מתנות קטנות וצנועות, יחסית. סוודר נראה לי כמו מתנה מתאימה, למרות שדרך אגב - אני די משוכנעת שהוא לא בחר אותו לבד. נראה לכם שויקטור יכנס לחנות ויקנה סוודר לנערה מתבגרת? בטח שלח את קוני. בריטני היא די מלכת הסתומות, לא??

python 4

New member
OMG! בריטני, מה את עושה?../images/Emo7.gif

הבנו שאין לה טקט עוד מימי ה- "ראול, אתה בא איתנו לסקי באספן?" אבל... להגיד ככה לג'יל בטלפון שהבן שלה מת?? אוי, ג'יל שלי... מסכנה...
איבדה בן אחד לשתייה, ועכשיו היא צריכה לקבל כזו שיחת טלפון..
onward. פרק משונה מאוד. מסיבה מאוד משונה יש שם למק, מצד אחד כל מני טינאייג'רים שמפזזים לצללי הלהקה, ומצד שני כל המי ומי של ג'נואה סיטי. זה כמו שלמסיבת יום הולדת שלי יגיעו כל החברים (גם אתם מוזמנים!) ופתאום יכנס ביל גייטס. טוב באמת שבוש לא הגיע לבקר. הוא בטח היה מביא מתנה יותר שווה מסוודר! אהבתי את קטעי ג'שלי.. סוף סוף התקדמות בעלילת הזרעונים.. מתלוננים מתלוננים שלשניהם אין ילדים אבל.. ג'ק הקפיא זרע ואשלי עושה בדיקת הריון וכולנו יודעים לאן זה יוביל. אה, וסוף סוף ג'ק נזכר בקימו.. בהחלט הישג.

כולי צמרמורת ! איזה פרק !../images/Emo18.gif

כל הפרק אני מחכה כבר לרגע שג'יל וג'ון ימצאו את בילי ושידעו כבר שהוא שוכב בשלג חסר אונים. בהתחלה חשבתי שכשמקנזי קיבלה טלפון בבית-קפה שזה ראול שמודיע לה על המצב של בילי ושהיא תיכף תודיע לג'ון, אבל זה לא קרה. ואז נדמה היה שג'ון וג'יל ילכו בעצמם למסיבה , אך אבוי! איזו דרך לדעת מה קרה, יש יותר גרוע מזה? לדבר עם בריטני ההבלה ולשמוע אותה ממלמלת "בילי לא יכול לדבר כי הוא מת??!! מה קרה לבואו מהר בילי בסכנה?!
לא נורא בילי ! עוד מעט תהיה בזרועות מקנזי, והיא כבר תטפל בך יפה יפה! תחזיק מעמד !

Dawn12

New member
אין ספק ../images/Emo45.gif

שזה היה אחד הפרקים הטובים ביותר שהיו בתקופה האחרונה. קצת פחות שיחות בין קת'רין וברוק והיה לנו פרק מושלם, אבל היום אין תלונות. מבטיח. ממה בכלל נתחיל? דרוסילה לא אכזבה (עידית, גם את לא!
) והעמידה את אוליביה במקומה בכל הנוגע לסיפור על מלקולם וקאלי. חמש דקות היא נמצאת בג'נואה סיטי וכבר היא נותנת צבע וחיים מחודשים לסיפור העייף הזה של מלקולם ואוליביה. אוהבים אותך דרו!
הסצינות בין ג'ק ואשלי היו בהחלט חביבות, למרות שאני חייב להודות שמשהו ביחסים ביניהם נהרס עבורי בתקופה האחרונה. ג'ק אמר לה משהו כמו: "אם היה משהו רע לספר את יכולה להיות בטוחה שהיית הראשונה לדעת". מבינים את הכוונה? אני כבר לא יכול לראות אותם בלי לחשוב שעוד רגע ג'ק יגיד או יעשה משהו שיגרום לי לתהות עד כמה קרובים הם באמת...
מק וראול, ניקי וקת'רין, ניקי ובראד, קת'רין ואסתר ("את צעירה... ברוחך"
) ואפילו הסצינות בין שרון וויקטור - הכל היה ממש טוב, ואפילו במינון הנכון. והסיום הדרמטי של הפרק... אהבתי את זה שהם קטעו את הפרק יחסית מהר ולא הראו לנו את הסצינה לעוד כמה שניות כמו שבד"כ עושים. זה נותן לכל הסיפור מימד הרבה יותר אנושי ואמיתי. ובריטני... מה עוד יש לומר? כל הכסף שבעולם ולא טיפה אחת של טקט.

אחלה פרק הא?

וכולכם כבר ציינתם את כל הדברים הבולטים של הפרק... רק ש...אני שמתי לב לשיחה בין ג'ינה ובראד.. וזה הלך בערך ככה... ג'ינה:"אתה לא אהוד במיוחד על משפחת ניומן לאחרונה בראד". בראד: נכון!, ויקטוריה שונאת אותי,ניקולס שונא אותי, ויקטור שונא אותי, ניקי שונאת אותי ואם היה להם כלב הוא היה נושך אותי"!
ווף ווף!

למעלה