מהו בדיוק הדבר אשר, לטענת קידר, ישראל יודעת שמפחיד את האירנים?יש דבר אחד שישראל יודעת שמפחיד את האיראנים יותר מהכל
אשרי אדם מפחד תמידמה מפחיד אותי כישראלי יותר מכל ?
שיש לנו ראש-ממשלה ביבי.שמאל.שקרן.קטאר.
הכל מתחיל ממנו.הוא שורש הרע.הוא מקור הרוע.
הוא חבלה בלי מלאך.
אם כבר מה שבאמת מפחיד זה שיש עדיין אידיוטים שמאמינים לתקשורת השמאלנית שוטפת המוחות ומהנדסת התודעת שמשרתת את אויבי ושונאי ישראל הגדולים ביותר. ועוד אחרי טבח ה 7.10.2023 שלא למדו ממנו כלום ולא הפיקו שום לקחים. זה באמת מפחיד.מה מפחיד אותי כישראלי יותר מכל ?
הוא חבלה בלי מלאך.
מה שמפחיד באמת שגם יראו חוזה עבודה של מישהו מלשכת ראש הממשלה שבו סעיפים בהם הוא מתחייב לפגוע בביטחון המדינה, רבים לא יאמינו לזה אם ערוץ 14 יסתיר את החוזה, ובגלל שהחוזה יפורסם בערוצי 11,12,13,15 אז רק בגלל זה לא יאמינו לחוזה הזה.אם כבר מה שבאמת מפחיד זה שיש עדיין אידיוטים שמאמינים לתקשורת השמאלנית שוטפת המוחות ומהנדסת התודעת שמשרתת את אויבי ושונאי ישראל הגדולים ביותר. ועוד אחרי טבח ה 7.10.2023 שלא למדו ממנו כלום ולא הפיקו שום לקחים. זה באמת מפחיד.
מה זה 15? ערוץ פרופגנדה שמאלני חדש?מה שמפחיד באמת שגם יראו חוזה עבודה של מישהו מלשכת ראש הממשלה שבו סעיפים בהם הוא מתחייב לפגוע בביטחון המדינה, רבים לא יאמינו לזה אם ערוץ 14 יסתיר את החוזה, ובגלל שהחוזה יפורסם בערוצי 11,12,13,15 אז רק בגלל זה לא יאמינו לחוזה הזה.
ערוץ i24 שמשום מה נווה דרומי היא שדרנית קבועה שם.מה זה 15? ערוץ פרופגנדה שמאלני חדש?
מה שמפחיד באמת זה שכל אזרח שלישי לפחות חושב שאין אף אחד שראוי ממנו וחושב באמת ובתמים שהחלפתו היא פגיעה אנושה בביטחון ובכלכלה. לכן, גם אם לרל"ב יהיו 61 בלי שקרים של בנט בוחרי הליכוד, הציונות הדתית וש"ס לא יכירו בלגיטימציה של הממשלה החדשה.מה מפחיד אותי כישראלי יותר מכל ?
הוא חבלה בלי מלאך.
מפחיד אותי שישמה מפחיד אותי כישראלי יותר מכל ?
הוא חבלה בלי מלאך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.