יש דבר אחד שישראל יודעת שמפחיד את האיראנים יותר מהכל

אביב 2019

Well-known member
מה מפחיד אותי כישראלי יותר מכל ?
שיש לנו ראש-ממשלה ביבי.שמאל.שקרן.קטאר.
הכל מתחיל ממנו.הוא שורש הרע.הוא מקור הרוע.
הוא חבלה בלי מלאך.

ביטניקט

Well-known member
הוא חבלה בלי מלאך.
אם כבר מה שבאמת מפחיד זה שיש עדיין אידיוטים שמאמינים לתקשורת השמאלנית שוטפת המוחות ומהנדסת התודעת שמשרתת את אויבי ושונאי ישראל הגדולים ביותר. ועוד אחרי טבח ה 7.10.2023 שלא למדו ממנו כלום ולא הפיקו שום לקחים. זה באמת מפחיד.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
אם כבר מה שבאמת מפחיד זה שיש עדיין אידיוטים שמאמינים לתקשורת השמאלנית שוטפת המוחות ומהנדסת התודעת שמשרתת את אויבי ושונאי ישראל הגדולים ביותר. ועוד אחרי טבח ה 7.10.2023 שלא למדו ממנו כלום ולא הפיקו שום לקחים. זה באמת מפחיד.
מה שמפחיד באמת שגם יראו חוזה עבודה של מישהו מלשכת ראש הממשלה שבו סעיפים בהם הוא מתחייב לפגוע בביטחון המדינה, רבים לא יאמינו לזה אם ערוץ 14 יסתיר את החוזה, ובגלל שהחוזה יפורסם בערוצי 11,12,13,15 אז רק בגלל זה לא יאמינו לחוזה הזה.

ביטניקט

Well-known member
מה שמפחיד באמת שגם יראו חוזה עבודה של מישהו מלשכת ראש הממשלה שבו סעיפים בהם הוא מתחייב לפגוע בביטחון המדינה, רבים לא יאמינו לזה אם ערוץ 14 יסתיר את החוזה, ובגלל שהחוזה יפורסם בערוצי 11,12,13,15 אז רק בגלל זה לא יאמינו לחוזה הזה.
מה זה 15? ערוץ פרופגנדה שמאלני חדש?

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא חבלה בלי מלאך.
מה שמפחיד באמת זה שכל אזרח שלישי לפחות חושב שאין אף אחד שראוי ממנו וחושב באמת ובתמים שהחלפתו היא פגיעה אנושה בביטחון ובכלכלה. לכן, גם אם לרל"ב יהיו 61 בלי שקרים של בנט בוחרי הליכוד, הציונות הדתית וש"ס לא יכירו בלגיטימציה של הממשלה החדשה.

למעלה