יש דבר כזה אהבה אמיתית?

motek89

New member
יש דבר כזה אהבה אמיתית?

לרגע האמנתי בזה.. אולי החרדות מערפלות את זה.. או שאני המפגרת פה.. אני כל הזמן חרדה, כל הזמן חוששת, מה לענות לו? איך לענות לו? היום היה לי מצב מביך ממש וממש פחדתי שזהו הוא יעזוב אותי אני לא יודעת מה קורה לי.. אולי אני באמת מפגרת.. אני לא יודעת איך לדבר!!! אני מפחדת... שהכל לא אמיתי.. אני לא יודעת.. כל מה שאני עושה אני חושבת "מה הוא יגיד על זה? איך הוא יפעל, מה יחשוב עליי???" אני כולי מלאת חששות ופחדים.. יותר מהרגיל.. אני אוהבת אותו אבל קשה לי.. ואני לא רוצה להפסיק את הקשר... קודם כמעט בכיתי... קשה לי כל כך

beautifull rose

New member
בטח שיש אהבה אמיתית ../images/Emo23.gif

ואת תגלי זאת בעצמך במוקדם או במאוחר,תני לזמן לעשות את שלו. את מזכירה לי את עצמי כשהיתי בגילך,אז היתי חרדה לגבי האהבה,היום אני חרדה לגבי העבודה....

שלום לכולם , לא קשור כל כך ..אבל

אהבה אמיתית יש אכן יש. רציתי לדבר על אהבה מסוג אחר, אהבה קצת יותר פרטית שלי את עצמי. לפני לא הרבה זמן , שנה בערך , לא הייתי מעיז להסתכל על עצמי במראה מכיוון שלא סבלתי את עצמי ואת המראה שלי בעיקר. כשהייתי מתבונן במראה ראיתי מולי אדם זר , לא אני בכלל, תמיד חשבתי שאני מוזר ( גם כיום ) ושונה , לא אהבתי את עצמי ואינני יודע אם אני אוהב את עצמי כיום. שנה עברה מאז התחלתי להסתכל על עצמי במראה וזה הרבה בזכות הטכנולוגיה . ( לא רוצה לומר על מנת לא לחשוף את עצמי למי שמכיר אותי ). בזמן האחרון יש לי המון היהורים על כל מיני דברים. בהזדמנות אפרט יותר לעומק את עברי אך אוכל לומר שהיתה לי ילדות מאד קשה ומלאה בטראומות שכנראה משפיעות לאורך זמן עליי. ההירהורים שיש לי כיום הם מחשבות על איך אני פוטר את עצמי מלהמשיך להיות אותו אדם שכל כך הרבה שנים נמאס לו מעצמו, . אני אדם שלא יושן הרבה ,אני ישן ממש מעט יחסית , הסיבה שבגללה אינני הולך לישון היא מפני שאיני יושן טוב וחושב הרבה מאד ביני לבין עצמי על החיים האומללים שיש לי. ( תקראו לזה רחמים עצמיים). הבעיה שמטרידה אותי בימים אלו ולאחר יומיים שלמים ללא שינה היא שאם אני כן עושה משהו לעצמי בדרך זו או אחרת כמה אנשים יכולים להיות פגועים מכך. לכן לעיתים כשהמחשבות האלו מופיעות אז יחד איתן מגיעים ימים של ניתוק קשר עם הקרובים אליי ( שהם אינם מבינים לרוב את מדוע אני נוהג כך) מפני שאינני רוצה שיפגעו . ואז יש לי רגשי חרטה ואני חוזר לתקשר איתם. יש לי עוד הרבה מה לומר ומה לכתוב פה אז אני אארגן מחשבות ואחזור שוב. תודה על ההקשבה

למעלה