יש דבר כזה אהבה לנצח,לאניראה לי!

יש דבר כזה אהבה לנצח,לאניראה לי!

אז ככה אתם יודעים אומרים שאוהבים לנצח!!! לפי הניסיון שלי זה לא ככה אולי היינו רוצים שכך יהיה אבל לא! אני בהיתי בת 14 עברתי לקח גדול בחיים שמימנו הבנתי אהבה ? לא ניראה לי וכך זה מלווה אותי במשך שנות חיי לאהוב? מה זה ביכלל? גם את ההרגשה כבר שחכתי. טוב אז יוצאים עם מישהו מוולים יוצאים קבוע חברים אפילו שוכבים אבל לאהוב כמו שאהבתי פעם בחיים לא תיהיה לי את אותה האהבה גם להסביר לכם קשה לי נורא כי אתם בטח קוראים ואומרים ``מה יש לך זותי, מה היא טיפשה אין לה חיים`` אבל אני רושמת כי אולי יש אחרי שחושבים אחרת . אני ישמח לקבל תגובות (כל תגובה שהיא) לא משנה טובה\רעה רק לדעת מה אתם חושבים . תודה.

רותי ב.

New member
לא יודעת מה יגידו אחרים

אבל באופן אישי אני חושבת שיש דבר כזה אהבה לנצח. מצד שני, אהבה ראשונה קשה נורא לשכוח, תמיד מתרפקים, תמיד מתגעגעים, תמיד רוצים שתהיה כמו ההיא, אבל קצת יותר. קצת יותר לנצח, וקצת יותר הדדי, וקצת יותר חברות אמיתית, וקצת יותר המון דברים שכל אחד יכול להוסיף לעצמו, על סמך נסיונו או נסיונה הפרטי. אני חושבת שעוד נכונו לך אהבות אמיתיות, יפות, שונות, וקצת יותר מההיא שאת זוכרת. רוצה להתנצל על האיחור בתשובה, רוצה לייחל שתחווי דברים נהדרים. (-: ותודה ששאלת, ששיתפת

תגובה עצובה

זו רק תגובה עצובה ילדה בת 14...מה היא יודעת על אהבה?! וגם אם כן..זו סיבה להתיאש אנשים חיים כבר עד גיל מאה..מה היה קורה להם אם הם היו מתיאשים מאהבה בגיל 14?איזה חיים היו להם? את חייבת לתת לזה עוד צ`נס..לפתוח את עצמך מחדש למרות הכאב, למרות הניסיון המר, למרות היאוש והאכזבה. לא להגביל את עצמך להחלתות של ילדה..לדעת שהזמן עובר, ואיתו מגלידים הפצעים, ואיות מתבגרים ונפתחים לאנשים חדשים ואהבות חדשות. שיהיה לך בהצלחה

alona..

New member
גם בת 14 מבינה

גם ילדה בת 14 מבינה.. ומה היא צריכה להבין? את מה שאני מבינה בתור מישהי גדולה יותר? את מה שאת מבינה? שנים שמנסים להגדיר אהבה. אי אפשר להגדיר אותה.. או.. אפשר, בהמון צורות, כל אחד ואחת ע``פ מה שהיא/הוא מרגיש/ה.. ממתי יש חוקים לאהבה? ילדה בת 14 מבינה.. מבינה שהיא מרגישה. בדיוק כמוני וכמוך.

למעלה