יש דבר כזה התמכרות

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
יש דבר כזה התמכרות

לקנייה דרך האינטרנט? אני קונה שטויות דרך האינטרנט דברים שאני לא צריכה בכלל כל הזמן, כל דבר שאני רואה אני חייבת ישר לקנות מה עושים, אני מבזבזת כסף על ימין ועל שמאל, ושלא לדבר על זמן כי אני כל היום מול האינטרנט לברר על המכירות הפומביות

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

2 אפריל משיכה הדימוי הציבורי שלנו מורכב ממה שיש לנו להציע - הוכחה לכך שאנו מצליחים לחיות" ".בלי סמים כן, אנו מושכים חברים חדשים. יותר ויותר מכורים מוצאים את 'מכורים אנונימיים'. אבל איך אנו מתייחסים אל החברים החדשים כשהם מגיעים אלינו, קרועים בגלל המאבק שלהם עם ההתמכרות? האם אנו מנסים ליצור קשר עם החברים החדשים, שבאים לפגישות שלנו ועומדים בצד, מבולבלים וחסרי- ביטחון? האם אנו עדיין עובדים עם ?המכור שעודנו סובל, בקשר של אחד-לאחד? האם אנו מוסרים את מספר הטלפון שלנו האם אנו מוכנים תמיד להיענות לקריאה של הצעד השניים-עשר, גם אם זה אומר לקום מהמיטה הנוחה באמצה הלילה? האם נהיה מוכנים לעבוד עם מישהו שיש לו נטייה ?מינית אחרת או שהו מתרבות אחרת? האם אנו מעניקים בנדיבות ובמתנה את הזמן שלנו אנו זוכרים היטב שהתקבלנו באהבה והבנה על-ידי החברים המכורים שלנו. רבים מאתנו נמשכו ל'מכורים אנונימיים' בזכות ההרגשה שסוף-סוף מצאנו מקום שאליו אנו מרגישים שייכות. האם אנו מציעים אותה תחושת שייכות לחברים חדשים? אנו לא יכולים לפרסם את 'מכורים אנונימיים', אבל כשאנו מיישמים את עקרונות התכנית, אנו מושכים חברים .חדשים לדרך האנ-איי, בדיוק כפי שאנו נמשכנו אל ההחלמה .רק להיום: אעבוד עם החבר החדש. אני אזכור כי גם אני פעם הייתי חבר חדש .אנסה למשוך אחרים עם אותה תחושת שייכות שמצאתי באנ-איי

קנייה דרך אינטרנט? ../images/Emo4.gif

שבת שלום לך עדן יקרה, ממה שאני מנסה לקרוא בין שורותייך, מנסה להבין... הבזבוז על ימין ועל שמאל, המכירות הפומביות - יש בכל אלה קווים די דומים להתמכרות להימורים... שאלי את עצמך עדן, מה היה קורה לו הסתובבת בקזינו ענק, עם יכולת להוציא סכום כסף בלתי מוגבל? דמייני את המצב ועני לעצמך? האם היית עוצרת בסכום שהקצבת לעצמך - או ממשיכה הלאה? אם אכן זו התמכרות להימורים - אנא, פני לעזרה !! ויפה שעה אחת קודם. התמכרות, אינה מילה גסה, הלוקים בה אינם שונים מכל אדם הלוקה בכל מחלה כרונית אחרת, היא ניתנת לריפוי ולטיפול, רק צריך להבין כי יש בעייה - ויש דרך לפתור אותה. אנא, שתפי אותנו בהחלטותייך ובדרך שבחרת להתמודד עם הבעייה. אנחנו תמיד כאן.

edn

New member
ראשית תודה על התייחסותיכם

שנית חשבתי על שאלתך ולצערי התשובה שלא היה באפשרותי לעצור, וזה אכן כבר קרה...אבל הצלחתי להתרחק מזה לתקופה מסויימת. אם אתייחס לקניות דרך האינטרנט הבעיה היא שיש לזה זמינות גבוהה אני מחוברת 24 ש' ומוצאת את עצמי יושבת שעות על גבי שעות מול המסך ו... השאלה היא האם אפשר לקרוא לזה התמכרות או שזה לא ממש נורא יש אולי טריקים עצמיים?

טריקים לא עובדים

על מחלות עדן. אינני קוסמת ואין שפנים בכובעי. אם אכן את מבינה כי המדובר בהתמכרות, אנא פני לעזרה מקצועית. ה"טריקים מצויים בידיהם במקצועיות. שהרי, האינטרנט הוא דרך אחת, ובאם אכן כפי שאת מעידה על עצמך, "זה כבר קרה.." מי כמוך יודעת שפשוט נמאת דרך חלופית ולא התרחקת מהבעייה עצמה. אנא, עדן, פני לעזרה מקצועית. ללא עזרה - ההתדרדרות מהירה ולא מבטיחה טוב. אנחנו נמשיך להיות כאן. שבוע נפלא לך.

למעלה