יש דבר כזה חתול שלא אוהב בשר ודגים?! ועוד שאלה

יש דבר כזה חתול שלא אוהב בשר ודגים?! ועוד שאלה

סתם קושיה שמסקרנת אותי, הבאנו לחתולה שאימצנו בשרים ממסעדה (ביקשנו לארוז מה שלא סיימנו) - להפתעתנו הרבה היא סירבה לאכול שיפודי כבש וגם דג סלמון!

הייתי בטוח שהיא תעוף על המטעמים, יש דבר כזה חתול סנוב שאוכל רק במסעדות עם כוכבי מישלן?

שאלת בונוס : להערכתם איזה אחוז מבעלי חתולים גוזרים לחתול שלהם תציפורניים? האם הרוב נמנע מזה? כמה זה מומלץ לנסות לגזור לחתולה די רגועה?

דגלמנגה

New member
חתולים אוהבים בשר ודגים, לא בהכרח את התבלינים שמוספים להם

ושמכוונים לטעמו של האדם.
דרך אגב, חלק מתערובות התבלינים מכילות אבקות שום ובצל, שהם רעל לחתולים וכלבים.
כל הכבוד לחתולה שאמרה לא! לשאריות ממסעדות.
&nbsp
בנוגע לגזיזה, תספורת ושאר עיצובי גוף - אני, אישית, דוגל במינימום התערבות.
אם החתולה לא מציקה - הייתי ממליץ להניח לה ליהנות משלמות שהעניק לה הטבע. מה זה משנה כמה אחרים עושים אחרת? אם היא כן מציקה בציפורניים - אפשר לקטום את הקצה של השפיץ, אבל רצוי לראות קודם איך וטרינר עושה את זה, ואח"כ ללמוד את הנושא, לפני שמנסים לבד.

אלישבע777

Well-known member
גם שלי לא אוכל שום סוג של מזון מהחי

לא בשר אדום , לא עוף , לא דגים, לא ביצים, ולא חלב ( זה גם לא בריא...) גם לא שימורי בשר לחתולים. לפעמים הריח מושך אותו והוא סקרן, אבל אם יטעם כזית, הוא יקיא תוך עשר שניות!! ביצים וגבינות לא טועם, אבל יוגורט - כן .
בקיצור הוא אוכל אך ורק מזון יבש וכמה ליקוקי יוגורט לקינוח, אולי כפית ליום וזה הכל.
מדהים שהוא אוהב ללקק דווקא אפרסק... לא ברור לי מה יש באפרסק שמושך אותו...

אלישבע777

Well-known member
קיצוץ ציפורנים מומלץ

הרגלתי את החתול שלי לקיצוץ קצות הציפורנים ותוך חצי דקה, אני קוצצת לו את כולן ברגלים הקדמיות כמובן. הוא לא מת על זה, אבל לא עושה לי בעיות. ככה הוא פוגע פחות ברהיטים וגם בי. הוא לא שורט, אבל לפעמים תוך כדי קפיצה או זינוק או מגע אקראי, יכול לקרות שהוא ישרוט לא בכוונה. חתול בוגר- בחיים לא יתן לאדם לא מיומן לקצוץ לו ציפורנים. הם מאד מאוד פוחדים מזה ובכלל מגע באצבעות לא נעים להם ומפחיד אותם עד מוות. מומלץ שווטרינר יעשה זאת. אלא מה, הציפורנים גדלות מהר, תוך שלושה שבועות -חודש הן שוב חדות כמחטים . שמעתי שאם לא מטפלים בהן , הן עלולות לצמוח לתוך הבשר. לי אין ניסיון כזה, לשמחתי.

למעלה