יש דבר כזה ידידות?

דנדוש20

New member
יש דבר כזה ידידות?

אז ככה, הכרתי בחור לפני חודשיים במסגרת העבודה פטפטנו קלות, צחקנו רבות, ונפרדנו בעודנו מחליפים כתובות מסנג"ר דיברנו במסנג"ר כמה ימים, יחסית הרבה, נפגשנו פעם אחת לצהריים ולפתע הוא החליט להתוודות ולהגיד כי "הוא התאהב בי" הסברתי לו שהוא מקסים בעיניי, שאני בקשר (למרות שאני לא
) ושאני אשמח שנישאר ידידים :/ הוא אמר שהוא מעריך אותי ואת כנותי, ושישמח להישאר בקשר איתי אוז כמובן שנעלם! מאוד עצוב לי. מאוד מבאס לי. מאוד מכעיס אותי.

danielo18

New member
למה את מצפה??

אני לא מאשים או משהו,אבל ידוע שלגברים קשה לחשוף רגשות,וברגע שהם עושים את זה ונדחים - אז ברור שאי הנעימות גדולה וכן,זה מגיע לפעמים למצב שבקושי אומרים שלום או נעלמים. אני יכול להגיד שלפני חודש + יצאתי עם מישהי שפגשתי באוטובוס (שאני נוסע בו כל יום כמעט),זה לא הסתדר,ומאז בעצם אנחנו בקושי מדברים (היא פשוט מתעלמת ובקושי שלום אומרת..). (וכן,חזרתי!)

ScorpioID

New member
לייף איז א ביץ'

היית צריכה להגיד לו את האמת (שאת לא נמשכת אליו או וואט אבר שלא עובר במוח הנשי שלך שמפריע לך מלקיים קשר עם מישהו שמצחיק אותך ובלי שום ספק עושה לך משהו) במקום לשקר לו. לגבר יותר קל להתמודד עם דחיה בגלל הרגשה (כמו חוסר משיכה) וקשה להתמודד עם סיבה (חבר)

orenbarkai

New member
בתור אחד שיש לו לא מעט ידידות

אז כן - יש דבר כזה. ולגבי הבחור - האם רצית שיצא "קטן" בשיחה ע"י זה שיגיד ש"אני לא יכול"? את צודקת בכעס, אבל אל תתבאסי - אין לך שליטה על ההתנהגות והמחשבות של מישהו אחר, רק על שלך

danielo18

New member
יש ידידות...

רק שידידות שצומחת מניסיון ל"התחלה" לא עולה יפה וכל ידידות שתערבב בה נסיון למערכת יחסים - דינה(99.9999%) להיכשל

מעושן

New member
בטח שיש ידידות

על המדף בספריית הוידיאו בין עליסה בארץ הפלאות לסינדרה.

למעלה