יש דבר כזה לשדר טלפאטית? זה משגע אותי

M o k a 3 2

New member
יש דבר כזה לשדר טלפאטית? זה משגע אותי../images/Emo117.gif

למי שקרה, אני כבר שנה וחצי פרודה מהאקס המיתולוגי, וניסיתי לשדר לו לחשוב עליי, ובאותו יום הוא שלח לי מייל. אני לא משוגעת אבל זה קרה גם כשהיינו יחד, חשבתי עליו והוא התקשר.נכון להיום אני מתאמצת לשדר לו וזה לא ממש הולך. מוכר?איך זה קורה?ולמה?

Vdrums

New member
ברגע שזה יקרה

יותר מעשר פעמים באותה צורה אז יהיה אפשר לתת לך את תואר "אורי גלר" הנחשק. עד אז מדובר בצירוף מקרים משעשע. אם את כל כך רוצה לדבר איתו תרימי טלפון זה פחות לחץ על המוח.

l i r i 78

New member
מוכר..

יש לזה הרבה הסברים והרבה שמות. חלק אומרים שזה עניין של תדרים והיקום וכ'ו וחלק קוראים לזה צירוף מקרים. תהא הסיבה אשר תהיה זה קורה להרבה אנשים (שלאו דווקא מנסים לשדר משהו..).לי זה בדרך כלל קורה אחרי תקופה שאני מרגישה שהתגברתי עליו והכל בסדר ( ואני באמת מרגישה, לא סתם מנסה לשכנע את עצמי),ואז מגיע איזה יום שאני קמה כבר בבוקר עם געגועים אליו ובאותו היום הוא מתקשר. למה? אין לי ממש הסבר

d i n d i n i

New member
אני מקווה שאת לא מקבלת טלפאטית את התשובה שלי

סתם.. אני צוחקת אני אישית לא נתקלתי בזה באופן שיחשיד אותי מעבר לצירוף מקרים מדהים..

magenta73

New member
ההורים שלי גרושים יותר שנים

ממה שהם היו נשואים, ועדיין, כל פעם שאני בטלפון עם אמא, יש ממתינה. ומי זה? אבא. (כנראה שהוא שומע את תפילותי, תצילו אותי! תתקשרו! שתהיה לי סיבה לנתק...)

למעלה