יש דבר כזה סוחר מצליח בשוק ההון?

יש דבר כזה סוחר מצליח בשוק ההון?

שלום לחברי הפורום הנכבד, אני עושה את צעדי הראשונים בתחום המסחר בשוק ההון. לפני כשנה עשיתי קורס חוזים עתידיים אצל גבע גזית. מהר מאד גיליתי שמה שלמדתי בקורס ממש לא מספיק, ולמדתי המון בעצמי. במהלך כל התקופה הזאת אני מתאמן במסחר, ואני חייב להודות שלא ממש הולך לי - למרות שאני מקדיש למסחר את רוב הזמן שלי. פה ושם יש תקופות של הצלחות, אך ההפסדים שבאים אחר כך מוחקים אותם תוך זמן קצר. הייתי מאד רוצה לדבר עם מישהו שעשה את זה. מישהו שהצליח. מישהו שבשעות ספורות ביום של מסחר (רצוי על החוזה העתידי של ה-S&P500, עליו אני סוחר) עושה רווח נאה של כמה מאות דולרים. מישהו שזוכר את הקשיים העצומים ואת ההפסדים שהיו לו בתחילת הדרך, ומוכן להקדיש כמה דקות מזמנו כדי להגיד לי שזה אפשרי. שהדרך הקשה שווה את התוצאה. למרבה הצער, אני לא כל כך יודע איפה אפשר למצוא מישהו כזה. האנשים היחידים שמעידים על עצמם שהם מצליחים במסחר בחוזים עתידיים הם אלו שמעבירים קורסים בנושא. וזה לא שאני לא מאמין להם, אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש להם אינטרס - למכור את הקורסים שלהם. אם יש כאן מישהו שעשה את זה, שהגשים את החלום ומרוויח יפה ממסחר, אהיה אסיר תודה אם יוכל לעזור לי ולעזור לי להאמין שזה באמת אפשרי. בהמון תודה מראש!

amirvx

New member
כדי להצליח אתה צריך להצמד לסוחר מצליח

לא משנה אם מישהו כאן יגיד לך שהוא מצליח ואפילו יראה לך הוכחות של היסטוריית טריידים. קורס זה חשוב לבסיס ולהבנה, אך בסופו של דבר צריך להצמד לסוחר/סוחרים מצליחים לאורך זמן ורק ככה להפוך להיות מוצלח בעצמך. וזה לא משנה אם מדובר במסחר במט"ח, חוזים או מניות..

rafipips

New member
אחד אחד

א . אלו שמעבירים קורסים משקרים , אחרת הם לא היו מבזבזים עליך זמן , זמן זה כסף . ב . יש אנשים וזה 90% מהאנשים שלא מתאימים לעבוד בשוק ההון , הבעיה שלהם רגשית ומנטלית , לא ידע . ג . תמיד תמצא איזה מזליסט שיגיד לך שהוא גלגל את הריבוע . יש כאלה שהמזל רודף אחריהם . ד . זה לא משנה אם זה חוזים , מדדים , מטח , מניות , וכ"ו . לצורך השאלה שלך הכל אותו דבר . ה . אם היה פה מישהו שעשה את זה , הוא לא היה מבזבז זמן בפורום הזה ,כבר הזכרתי שזמן זה כסף . ו . לא באתי ליאש אותך , אבל בחרת תחום עיסוק בוגדני .

amirvx

New member
לא מסכים שמי שמצליח לא יהיה בפורום

אין קשר בין הדברים.. אבל בהחלט עיסוק לא פשוט אולם אפשר להצליח אם עובדים נכון מנטלית. הבעיה היא שהרוב נופלים בקטע הזה בדיוק..

rafipips

New member
רוב המסחר בעולם עובר לאוטומט מה דעתכם ?

כל הגופים הגדולים היום סוחרים באוטומט , (מידע אישי אני מכיר מישהו שעובד בחברה שמספקת את השירות והמהירות בהוראות המסחר לכל הבנקים הגדולים בעולם) אי אפשר להתגבר על הבעיה המנטלית לאורך זמן , ותמיד הסוחר יחזור במקרה הטוב לנקודת האפס . אי אפשר לחנך תכונות מולדות . הפיתרון ארוך הטווח הוא במסחר אוטומטי , כך נראה לי .

napipi

New member
מסחר אוטומטי

הסיבה שגופים גדולים עוברים למסחר אוטומטי היא לא בגלל הבעיה המנטאלית. הסיבה היא שככל שמערכות המסחר מדויקות יותר, ואיכות העברת הנתונים (תוכנה, מהירות גלישה, חומרה) משתפרת, למסחר אוטומטי יש יכולת עדיפה בכניסה ויציאה מעסקאות במחירים אידיאליים יותר. בקשר לבעיה המנטאלית, אני חושבת שכן ניתן להתאמן ולהשתפר. מה גם, שרובוט יכנס ויצא מעסקאות כתלות בפרמטרים טכניים שהוזנו למערכת, ולכן תמיד יכנס ויצא ללא תלות במתרחש בעולם. כאן העקב אכילס של הרובוטים. לכן דרושה בקרה אנושית. לדוגמה, בצונאמי ביפן, השווקים נעו בחדות, ומי שהשכיל לכבות את הרובוט שלו מבעוד מועד, לא נחשף להפסדים

rafipips

New member
כך צריך להציג את הדברים למתחילים ולא אשליות

אפשר להרוויח והרבה , אבל צריך לבוא מנקודת מבט סקפטית וזהירה , ולא להבטיח הרים . אני בקשר עם שלושה אנליסטים מהידועים יותר , ועם כל הכבוד להם גם הם לא עוברים את מבחן הקוף , (גם אני דרך אגב) כולם חכמים גדולים בתמונות גרפים מהעבר . המסחר במטח ביסודו הוא סטטיסטי , ומי שלא יבין את זה , לא יעשה כסף . זו דעתי , ומי שחולק עליה שינמק בצורה ברורה , חלק מהמטרה של הפורום הוא דיון פורה בנושאים האלו . יום סבבה לכולם

toreroa

New member
בלי ידע ונסיון לא נכנסים

אני אישית חושב שאם לא התנסת מספיק בחשבון דמו תוך שימוש נכון בגרפים אין לך מה לעשות שם דווקא יש קורסים שמאוד עוזרים, אבל חשוב לעשות אותם רק אצל החברות שמציעות מסחר ללא דסק, ככה שלא יהיו ניגוד אינטרסים. אתה יכול לנסות כאן: |סלינק|http://bit.ly/f0tzVD נפתח אצלם הקורס בקרוב. המליצו לי הרבה עליהם. ולשאלתך אכן יש דבר כזה סוחר מצליח בשוק ההון! בהצלחה!

תודה לכל המגיבים! כנסו בבקשה

AMIRVX - אני בהחלט מקבל את עצתך להיצמד לסוחר/סוחרים מצליחים לאורך זמן. השאלה היא כיצד מגיעים למישהו כזה? כשביררתי אצל אחד מאלה שמלמדים בקשר לחונכות פרטית, הוא אמר לי שכל יום יעלה לי 1000 ש"ח (ולדבריו זה מחיר הוגן בהחלט). האם אתה (או מישהו אחר כאן) חושב שניתן למצוא מישהו כזה שגם לא ישחט אותי מבחינה כלכלית? אני מסכים גם עם הנקודה שהעלו פה שהעניין הוא ברובו מנטאלי. אני עובד על זה, אבל אני עדיין לא שם, ולכן פניתי לפורום הנכבד. מישהו כאן יכול לעזור לי או לקשר אותי למישהו שיכול לעזור? בהמון תודה מראש!

rafipips

New member
קח בחשבון שלסוחר מוצלח אין זמן בשבילך

אין ספק שסוחרים גם בלתי מנוסים , אם הם יעבדו ביחד באותו חדר ואחד ייעץ לשני וישכיל את השני , יצליחו מאד . והצמדות לסוחר מוצלח כהגדרתך יכולה להיות גם דרך הרשת . תמצא לך קבוצת אנשים , תפתח קבוצה בסקייפ ותוכלו כל היום לדבר להתכתב להעביר קבצים מאחד לשני , וכל זה בחינם . כאילו כמה שיושבים בחדר אחד . וירטואלי . זה חייב להיות לפחות ארבעה אנשים , כדי שתמיד תמצא מישהו בסקייפ ולא תשאר לבד . הנה קיבלת רעיון חסכוני בהצלחה

למעלה