יש דבר כזה ..

אסף6

New member
יש דבר כזה ..

גבר עם קול סופרן ?? נתקבלתי בגברים שמגיעים לתווים של סופרן , האם זה אומר שיש להם קול סופרן ??

אסף6

New member
אז זה אומר

שאין דבר כזה בנים עם קול סופרן ?? אפילו דוד דאור ואלה ??

דווקא יש,

חפש ביוטיוב קטע מהטלוויזיה הבלגית על בן אדם שחתכו לו את הביצים בטעות. יש לו קול סופרן
ואני רציני לגמרי

יפתח מ

New member
סריסים וקונטרא-טנור.

בימי הרניסאנס תקופת הבארוק, ואפילו בתחילת התקופה הקלאסית, היה נהוג לסרס זמרים זכרים על מנת לשמר את קולם הגבוה והדקיק. בעבר- כל זמרי האופרה היו גברים, גם הבריטונים וגם הסופרנים, לכן סירסו את אותם הזמרים. היום יש מעט מאוד זמרי קונטרא טנור- אלו זמרים עם קול גבוה במיוחד אשר שרים גם תפקידים של מצו סופרן וסופרן.

brotherwolf

New member
אל תשכח

שעשו את זה לילדים צעירים (גילאי 10 בערך אם אני זוכר נכון) וללא הרדמה מודרנית. השקו אותם ביין עד לאובדן חושים ואז... טוב, אני לא אפרט יותר :-|

אסף6

New member
חחחחחח אוקיי .. אז

חוץ מאותם מקרים בודדים אין מצב שבן יהיה סופרן ולא משנה כמה הקול שלו דק נשי וגבוה ??

1חרטטן

New member
מה?

סליחה אם אני יוצא מפגר ולא מבין איזה בדיחה שהולכת פה... אבל... סירוס באמת גורם לקול גבוה? או שאתם צוחקים?

מציאונת

New member
כן.. במידה

ומסרסים לפני גיל ההתבגרות, לפני ששהורמונים מציפים את הגוף וגורמים לקול להתחלף. מכיוון שמקור ההורמונים הוא האשכים, אם הורדת אותם שמרת על הקול שהיה מקודם.. לעומת זאת, זה לא יפעל על גבר שכבר עבר את ההתפתחות המינית שלו.

אבי טבח

New member
תשובה

הקולות הגבוהיםהמובלים אצל גברים הם בין טנור לקונטרה טנור לכל היותר . במקרים רדיקליים אף לאלט אך זה נדיר . לכן במידה וגבר אכן מצליח לשיר במנעד קולות של סופרן סביר להניח שהוא מתאמץ יתר על המידה עבור זה בעוד שאצל זמרת סופרן זה יותר פשוט יחסית וטבעי .

למעלה