יש דווקא גברים שיודעים מה אישה רוצה
הבעיה היא, שכשהדבר שרוצים פשוט מופיע יום אחד, אז מפחדים לזרום איתו. נו באמת, אל תגידו לי שזה לא קרה לכן. הגיע הגבר המושלם, וחששתן להיות עצמכן בסביבתו מפאת החשש שמשהו עלול להתפקשש. התלונה שלי היא, שאותן נשים שמדברות כל הזמן על מה שהן רוצות ועל מה שחסר להן, אינן עושות דבר בנידון. (סורי על ההכללה
). אולי כדאי שתפסיקו להגדיר מה שאתן כ"כ רוצות. אני מתערב איתכן שאם תפתחו את עניכן המקסימות ותסתכלו סביב, תגלו שם את כל מה שאתן צריכות. אין לכם מושג כמה פעמים ביום אתן פוגשות את אותו גבר מושלם עליו אתן מפנטזות. אותו גבר שיתייחס אליכן כאל קלאופטרות. אותו גבר רגיש ואיכפתי. הבעיה היא שלרוב, לאותו גבר אין גוף של אל יווני. (פאלם טרי שיוצא להגנת כל הגברים הביישנים בלי גוף יווני!) אם כבר, יש לו גוף של אל היין. אז עם כל הכבוד, אתן מסוגלות להיות בדיוק כמו גברים.
נשים וגברים שונים בהרבה תחומים, אך גם מאוד דומים בהרבה תחומים. כה דומים עד שזה יוצא חיכוכים.
הבעיה היא, שכשהדבר שרוצים פשוט מופיע יום אחד, אז מפחדים לזרום איתו. נו באמת, אל תגידו לי שזה לא קרה לכן. הגיע הגבר המושלם, וחששתן להיות עצמכן בסביבתו מפאת החשש שמשהו עלול להתפקשש. התלונה שלי היא, שאותן נשים שמדברות כל הזמן על מה שהן רוצות ועל מה שחסר להן, אינן עושות דבר בנידון. (סורי על ההכללה