יש דופק למס 5

shira3121

New member
יש דופק למס 5

בסוף לא הלכתי לראות שק אלא התאפקתי עד שבוע 6 וראינו היום דופק, עכשיו יכולה לנשום קצת

שימשיך לפעום עד 120

כיף שאת יכולה לנשום

shira3121

New member
עכשיו פורקת קצת הרבה ברשותכן

כשחיכיתי לרופא היו לידינו נשים בהריון מתקדם והתחלתי לבכות כי חשבתי שהייתי אמורה להיות כמוהן על סף לידה ואין לדעת אם אזכה שוב אי פעם להגיע למצב כזה ואז בדיוק תורי הגיע. ואז נכנסנו לרופא שהיה מקסים ולא אמר לי להיות רגועה כמו הרופאה המטומטמת שלא חזרתי אליה וחזרתי קצת לנשום ועכשיו באה לי ההבנה שיש לי עכשיו מה לאבד כי לפני זה שכנעתי את עצמי שאני בטיפולי פוריות וזה מה שעושה לי את התופעות אבל עכשיו זה מוחשי, הוא עלול למות או שאאלץ להרוג אותו.

אין לדעת

shira היקרה, את צודקת. יצאת למסע ארוך ומפחיד, ייתכן שתסיימי אותו בידיים מלאות, אבל גם כמו שכתבת "הוא עלול למות או שאאלץ להרוג אותו". נדמה לי שכל מי שמגיעה לפורום הזה מגיעה עם ידיעה וודאית של שני הסופים האפשריים של ההריון, ובדיוק בגלל משא החרדה הזה יש לנו פורום משלנו, לא עם כל ההריוניות 'הרגילות' שרואות 2 פסים ומתקשרות לדודה השלישית מצד האמא באוזבקיסטן.

אני אנסה לעודד אותך בשתי דרכים.
הראשונה - תמיד אין לדעת. גם עבור כל הנשים שצובעות את החדר בכחול עתיק אחרי השקיפות. גם אצלן הריון יכול להסתיים כך או אחרת.
השניה - לגבי כל דבר אין לדעת. למעשה המציאות פתוחה לגמרי, תמיד, בכל ההקשרים. יכול להיות שאתה יוצא לבילוי הכי שגרתי ורגיל עם חברה שלך למסעדה, ואז מביאים לך כוס לימונדה, ואתה שותה אותה ושורף לך ואתה מקיא ואתה מסיים באשפוז בביה"ח עם כוויות בחלל הפה והלוע כי הברמן מזג לך בטעות מסיר שומנים. הזוי.
אני מנסה להגיד שהאפשרויות - גם הטובות וגם הרעות - פתוחות כל הזמן, ורובן לא בשליטתנו. המציאות תישאר פתוחה ללא קשר למחשבות שלך. אילו דאגה היתה יכולה להחזיק הריון נראה לי שאחוז ההפלות היה צונח פלאים.

shira3121

New member
הצחקת אותי עם המסיר שומנים במקום לימונדה

ואם כבר להפך אחת החברות שלי הפצירה בי לחשוב חיובי, אני ראיתי את כוונותיה הטובות ואת האמונה שלה שמחשבות יכולות להשפיע על התפתחות הריון אז לא זרקתי עליה כפכף וירטואלי ואפילו לא כתבתי לה שאם ההריון הזה היה תלוי בחשיבה חיובית הוא לא היה נוצר מלכתחילה

shira3121

New member
אני יודעת, רגילה שבמקרים כאלו

כותבים על תאונות דרכים ואז באת לי בהפוכה עם הלימונדה

מסוג ההודעות שרק פה יבינו

אם אני אגיד, ואמרתי, משפט כמו עלול למות או שאיאלץ להרוג אותו, למשהו, יכעסו עלי שאני מעזה.
המחשבות שלך מאוד דומות לשלי. זה נורמלי ונדמה לי שכולנו חווינו את זה או חוות.
למזלי אני בהריון מפתיע, כל דבר בהריון הנוכחי רק מפתיע אותי לטובה. אבל בהריון הקודם שלי זה השתלט עלי בטירוף.
תאחזי בכל בדיקה חיובית. כל צעד קטן שהוא טוב. לא משנה מה יקרה בסוף, תני לעצמך להתענג על זה. זה מה שעזר לי בהריון הקודם. ולא נרגעתי באמת עד שהוא היה בידיים שלי.
הלוואי הלוואי שזה יסתיים בשלום, הסיכויים לטובתך בסך הכל.

למעלה