יש דרך "לגייר" את המובי מייקר שעובד עם ווינדוס 10?

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
יש דרך "לגייר" את המובי מייקר שעובד עם ווינדוס 10?

מידי פעם אני נוהגת להקליט כתבות וראיונות מהרדיו. כדי להעלות לפייסבוק, חייבים להפוך את קובץ ה MP3 שהפייס לא מאפשר, לקובץ סרט. (AVI, כי מובי מייקר מכיר רק אותו) וכדי שה"סרט" (רק נראה סרט, כי זה קובץ קול) לא יהיה שחור ומשעמם, וגם כדי להסביר את מה שהצופה עומד לשמוע, אני נוהגת להוסיף כמה מילים או משפטים כפתיח. רק שהמובי מייקר עובד משמאל לימין, והניקוד מתקבל בתחילת המשפט ולא בסופו. לא פעם אני פשוט מקלידה את המשפטים ברצף, לא תמיד נראה יפה. לא מצאתי באפשרויות של התוכנה להפוך אותה מימין לשמאל. הבהרה. אין בעיה לכתוב בעברית, והוא נראה תקין. רק סימני הניקוד מפריעים לי. תודה ושבוע טוב. (עוד מעט...)

evike

Well-known member
מנהל
אם אדע היכן למצוא את הגירסה, אספר לך בשמחה

חיפשתי בתוכנה, במיקום שלה, קליק ימני, שמאלי, במאפיינים, בכל מקום הגיוני אפשרי. אין מספר גירסה. מה שאני יכולה לתת, זה צילום מסך של התוכנה כשאני פותחת אותה, אולי יתן לך אינדיקציה איזו גירסה התוכנה. ואגב, ניסיתי בתוכנה בכל הלשוניות, נאדה. תודה.

HelpSupport

Active member
הורדת את התוכנה מבלי להשלים את הגיור ...

https://is.gd/UM1tor &nbsp בזמנו הורדתי את התוכנה מאתר FXP את כל מה שצריך להתקנת התוכנה 2012 וגיורו לעברית. העלתי את הקובץ לאתר. הקובץ יהיה שם ליומיים בלבד. https://is.gd/ZQrykr &nbsp השלימי את החסר לפי ההסבר בסרטון שמצורף שם או לפי הסרטון באתר שאת קישורו נתתי למעלה.

evike

Well-known member
מנהל
די הסתבכתי

"שיחקתי" כל אחה"צ עם התוכנה, ו"הצלחתי" בטעות למחוק אותה. אני לא מוצאת אפשרות להתקינה מחדש בשום מקום. גם לא בקישורים שכאילו ניתן להוריד מהם. מתחיל להוריד, לא מסיים. בינתיים הפסקתי להתעסק עם זה. האמת, לא ישנתי טוב בלילה, לא מרגישה הכי טוב, וגם החתולה מראה סימנים שהיא מפתחת משהו. (לא לדאוג, אין קורונה...) אם יש לך איזושהי עצה בשבילי, מאד אשמח ואודה לך. האם יש דרך לשחזר את התוכנה שנמחקה? ואגב, את קובצי ה RAR שמרתי במחשב. תודה.

HelpSupport

Active member
בדקתי ...

גם לאחר גיור יש בעיה עם הפיסוק. את התוכנה את יכולה להתקין מחדש מקובץ ה- RAR שהורדת בקישור שלי, אבל לאחר הסרה מלאה של Windows Essentials כמו שמסירים כל תוכנה. בדקתי גירסה ישנה יותר 2.6 מ- 2004 עובדת יפה ב-10 עם עברית וסימני פיסוק במקומם. https://tinyurl.com/yatxr5fa

גם אני הורדתי את התכנה מהלינק המיוחד שצירפת כדי

להתקינה על Windos 10. בחרתי התקנת 'Photo Gallery and Movie Maker' בלבד. ההתקנה נתקעת באמצע. חבל.

HelpSupport

Active member
טל"ח ...

בזמנו בדקתי את התוכנה וגיורה, אולם הפעם לא בדקתי לפני העלאת הקבצים. ראשית בהתקנת התוכנה יש שלב של "עצירה", אבל בסופו של דבר התוכנה הותקנה, אולם ניסיון הגיור לא צלח. התוכנה הותקנה במערכת windows 10 64bit באנגלית גירסה 2004. &nbsp לא ניתן להתקין את התוכנה המקורית (אנגלית) במערכת שבסיס ההתקנה שלה בעברית.

לאחר ההתקנה הכושלת ושנעצרה באמצע, האם ניתן

למחוק את הקבצים שהיא "הצליחה" להתקין? או שהיא "עדכנה קבצים קיימים ?הקבצים רשומים בקובץ המצורף. אגב שמתי לב שברירות המחדל של הצגת תמונות ועוד השתנו...

HelpSupport

Active member
לדעתי התוכנה הותקנה בסופו של דבר ...

בדקי שוב אם יש תיקיה בשם Windows Live תחת התיקיה (c:\Program Files (x86 ואם כן תוכלי למצוא את הקובץ להפעלת MovieMaker תחת התיקיה Photo Gallery. &nbsp בתמונה שצירפת יש תוכנות ולא קבצים. על-מנת להסיר את התוכנות יש להסיר את ה- Windows Essential 2012. הסרת התוכנה הזו תסיר גם את התוכנה Microsoft SQL Server.

הללויה !! הכל עובד. הרבה תודה. סוף סוף יש לי movie maker

במחשב שרץ על Windows 10.

HelpSupport

Active member

evike

Well-known member
מנהל
גמני יכולה להגיד הללויה, כי הצלחתי להוריד את התוכנה

והיא אפילו עובדת כרגיל, באנגלית. יש רק תהיה אחת. היא נמצאת בנתיב שמוזכר מעל, אבל אני לא יכולה להצמיד אותה לשורת המשימות, רק קיצור דרך על שולחן העבודה. (מכיוון שאני משתמשת בה הרבה, היה לי נוח לפתוח ישירות משורת המשימות. לא קריטי) אם אני מצמידה אותה להתחל, היא נפתחת עם שגיאה, אז ביטלתי את האפשרות הזאת. היום שוב "שיחקתי" איתה הרבה. ניסיתי להוריד מהקבצים שהעלית, מכל מיני אתרים, בכל פעם ההורדה לא נתקעה, הושלמה, אבל אז קיבלתי הודעת שגיאה. שום נסיון והיו המון, לא עזר. לבסוף, החמור עזר לי... מחוסר ברירה. כי על הדרך קיבלתי עוד תוכנות דומות למובי מייקר, אבל הן לא נחמדות לי. ועל הניקוד מימין אני מתגברת, לפעמים, ע"י פתיחת המשפט עם נקודה ורק אז כותבת. לפעמים, תלוי בטקסט, זה לא מסתדר. מעדיפה כך באנגלית, מאשר כלום. למעשה, התוכנה באנגלית לא הפריעה לי, רק סימני הניקוד בעברית. אם יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לתוכנה להצמד לשורת המשימות, אשמח. אם לא, לא קריטי.

HelpSupport

Active member
ניתן לנעוץ את קיצור הדרך שעל שולחן העבודה - ראי תמונה.

evike

Well-known member
מנהל
אני מכירה את האפשרות, ועובדה שהתוכנה היתה צמודה

לשורת המשימות. רק שהפעם היא נשארה "רק" על השולחן. כמובן, ניסיתי בדרך שהצעת. אז ניסיתי שוב, ונתקלתי בביטול ההצמדה. מזה הבנתי שהיא הוצמדה, רק שלא ראיתי אותה. עד ששמתי לב שיש בשורה ריבוע לבן, שזו התוכנה, ולא האייקון המוכר. למה? אולי לחמור יש תשובה... העיקר שהסתדר לי. אשמח לתגובה לשאלה שהוספתי. המון תודה.

evike

Well-known member
מנהל
פתאום האייקון חזר בעצמו לעצמו...

evike

Well-known member
מנהל
יש לי שאלה בנושא, בעיקר כדי לדעת במקרים דומים

1. האם יש דרך לעשות שיחזור מערכת וסיכוי שהתוכנה תחזור? אם כי עד כמה שאני זוכרת, לא בטוח, שתוכנות לא חוזרות, רק קבצים חוזרים? שנים לא שיחזרתי. 2. האם יש אפשרות לצרוב את התוכנה וקובצי ההתקנה שלה על דיסק ואז להעבירה אלי למחשב? (כמובן לחפש מישהו שיש לו את התוכנה) לפני הרבה שנים, NISSO שהיה מנהל הפורום, או אולי הפורום השכן, חיפש כמה קבצים מתוך ווינדוס 98 שכבר לא כל כך היה בשימוש. לי היה דיסק, חילצתי ממנו את הקבצים המבוקשים, צרבתי על דיסק ושלחתי לו את הדיסק בדואר. זה עבד לו בסדר. אז חשבתי גם על האפשרות הזאת, אם זה אפשרי. כי היום הכל עובד אחרת... תודה.

HelpSupport

Active member
כשאת כותבת "חמור" את מתכוונת לתוכנת החיפוש של גוגל. לא ...

רואה את הקשר בין השניים. שיחזור מערכת - ויקיפדיה יודעת לתת תשובות -> https://is.gd/9tcsv5 &nbsp כיום כמעט ולא משתמשים בדיסק לצריבה ובטח התכוונת לתקליטור. היום "צורבים" לזכרון נשלף (Disk on key) ובעזרתו מעבירים ממחשב למחשב.

evike

Well-known member
מנהל
החמור זה ההוא שאסור להזכיר אותו...

לגבי צריבה, לא משנה לי אם על תקליטור או על DOK, הכוונה לפעולה המסויימת של העברת קבצים ממחשב למחשב. ולגבי שיחזור מערכת, אקרא אח"כ איך זה עובד בווינדוס 10, כי עשיתי זאת מזמן ורק בגירסאות קודמות של מ.ה. מקווה שלא אצטרך. תודה.

HelpSupport

Active member
ביצוע "שיחזור מערכת" בכל מ"ה של מיקרוסופט מ-7 לא השתנה דבר..

רק לשים לב שיש נקודות שיחזור ומערכת ההגנה פעילה למחיצת המערכת - כונן C.

למעלה