יש דרך לגלוש שם בקיץ !!!

• פותח הנושא TTRI
  • פורסם בתאריך

TTRI

New member
יש דרך לגלוש שם בקיץ !!!

אתם גולשים סנובורד? חם לכם ואתם מתגעגים כל השנה לשבוע של סנובורד כיפי ?? לא עוד ! מעכשיו אפשר להנות מאותו הסנובורד כל השנה ...! זה בעצם רק חצי כיף אבל זה גם משהו ! תבדקו עכשיו בחנויות , אני ראיתי בשל רשת המחשבים באג , מכשיר שהוא כמו גויסטיק ענק שצורתו סנובורד ! אפשר לגלוש עליו ולשחק בו למחשב ! מבינים ? גולשים !!!!! אומנים עדיין חם ולאא טסים וזה אבל נשארים בכושר! המתקן עולהב בשביבות ה400 שקל..

galgal15

New member
רק 400 שקל??

ניסית את זה? זה טוב? מוכרים את זה כבר? יש גם כזה לסקי??

liran87s

New member
../images/Emo6.gifאחי, 400 ש"ח ../images/Emo6.gif

אתה צוחק עלי !! מחר אני בבאג ואני אודיע לכם, כמו גדול שמדובר על בערך 1400 ש"ח...

TTRI

New member
400 שקל אל תדאג... בדקתי פעמים

בימים שונים ואגב אפשר לשחק עם זה גם משחי סקייטבורד ו"ויפיקאה" גלישה על המים עם עפיפון מי שמכיר כי זה הכול אותו הבורד... מגניייבבבב

liran87s

New member
איזה גודל זה ? ניתן לעצור או לפנות

כמו בסנובורד ? ביזה חנות של באג ראית ?

....

וואלה? נשמע אחלה... אני קונה היום פ.ס 2 וראיתי בחנות עתיד מחשבים אחד כזה לפלייסטיישן 1-2 ב400 או 600 ש"ח (אני לא זוכר..) יהיה מגניב בטח... אבל לא יהיה אפשר לעשות טריקים כי לפי מה שאני ראיתי זה לא מחובר לרגליים.... עם זה כן מחובר יהיה הכי נחמד לשחק באססאקס טריקי (למי שלא מכיר זה המשחק סנובורד הכי טוב בעולם וגם הכי פחות הגיוני בעולם... לפ.ס2 בלבד...) ל"באג" יש אתר?

Dym

New member
בתור אחד שניסה את זה

בתערוכה שהיתה לפני איזה שנה וחצי, אני יכול להעיד שזה לא משהו... נתחיל בזה שהבורד בגודל של סקייטבורד, אז אל תצפו למשהו גדול יותר מדי. אבל פה לא הבעיה. הבעיה היא שבגלל שאתם לא בתנועה, אי אפשר להכנס לתוך הפנייה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון; אי אפשר להשען יותר מדי לצדדים כי אז פשוט תיפלו. הדבר הזה מתחבר רק ל-PS2. שיחקתי איתו ב-SSX ורק הסתבכתי... א´קיצר, וותרו. יש דברים יותר טובים לעשות עם 400 שקל.

למעלה