masha sans bear
Active member
לא מצאתי מידע כזה באתרים של יס פלאנט, סינמה סיטי, הוט סינמה, רב חן...
על מה הסרט גן קופים?לא ממש. ברמת העיקרון, סרט מתחיל לרדת אחרי 4 שבועות. תלוי בחברה המפיצה, בבית הקולנוע ובהצלחה המסחרית. מנסיון בקולנוע לב, כדאי לצפות בהתחלה כדי שלא לפספס. את שני האחרונים שראיתי (ומומלצים)- גן קופים והגול הבא מנצח, ראיתי בטרום בכורה.
סופר מתוסכל שמנסה לשקם את תהילתו. הרקע הוא סוף שנות ה-80 וראשית שנות ה-90 של המאה הקודמת.על מה הסרט גן קופים?
כמוני כמוך, אולי בגלל היותי בן יחיד. תלוי באיזה שעות מגיעים, במקרה שלי ללב ת"א. סיכוי קלוש שהאולם יהיה מלא, בטח בשעות אחה"צ בימי חמישי או שישי. כיום יש סרטים בטלוויזיה, VOD, הורדות, סטרימינג וכדומה- כמעט אף אחד לא הולך לקולנוע.אני לא אוהבת ללכת בהתחלה כי האולמות מלאים. כולם מדברים, לועסים פופקורן, אני לא מסוגלת ליהנות ככה מסרט. אני צריכה שקט.
אני אוהבת שהאולם ריק או כמעט ריק. יצא לי להיות בלא מעט הקרנות כאלה כי במקרה תפסתי את הרגע שהסרט כבר כמעט ירד מהקולנוע, אבל היה נחמד לדעת מראש ולתכנן מתי אלך.
אני יודעת שכשיש הקרנה אחת ביום ואפילו לא כל יום, זה בד"כ סימן לכך שהסרט תיכף יורד, אבל לא תמיד אני מספיקה.
נו שוין.
You can't get everything you want
ההליכה לקולנוע היא חוויה שאינך חווה בבית. לא גודל המסך וכמובן, העובדה שאתה הולך עם כמה חברים. כי מה? אתה תלך לחבר לביתו כדי לצפות עמו בסרט? תופעה נדירה...כמוני כמוך, אולי בגלל היותי בן יחיד. תלוי באיזה שעות מגיעים, במקרה שלי ללב ת"א. סיכוי קלוש שהאולם יהיה מלא, בטח בשעות אחה"צ בימי חמישי או שישי. כיום יש סרטים בטלוויזיה, VOD, הורדות, סטרימינג וכדומה- כמעט אף אחד לא הולך לקולנוע.
כמי שגדל על קולנוע, מסכים איתך. אבל בני 25 ומטה יחשבו אחרת. מבחינתם זה שייך לתקופת הפרה- היסטוריה.ההליכה לקולנוע היא חוויה שאינך חווה בבית. לא גודל המסך וכמובן, העובדה שאתה הולך עם כמה חברים. כי מה? אתה תלך לחבר לביתו כדי לצפות עמו בסרט? תופעה נדירה...
מסכים איתי? היום ההקרנה היא בעזרת מקרן אלקטרוני ולא ממכונת הקרנה ופילם. אז מה הקטע? עם ולוויזיה טובה אתה תיהנה מאיכות תמונה טובה יותר מאשר בבית הקולנוע...כמי שגדל על קולנוע, מסכים איתך. אבל בני 25 ומטה יחשבו אחרת. מבחינתם זה שייך לתקופת הפרה- היסטוריה.
ממש לא, בני נוער מציפים את אולמות הקולנוע, פשוט הולכים לסרטים אחרים ממך.כמי שגדל על קולנוע, מסכים איתך. אבל בני 25 ומטה יחשבו אחרת. מבחינתם זה שייך לתקופת הפרה- היסטוריה.
ההליכה לקולנוע היא חוויה שאינך חווה בבית. לא גודל המסך וכמובן, העובדה שאתה הולך עם כמה חברים. כי מה? אתה תלך לחבר לביתו כדי לצפות עמו בסרט? תופעה נדירה...
ממש לא.אבל אם בכל זאת הבחירה היא ללכת לבד? אז אפשר באמת לצפות בסרט בבית, בזמן ובשקט שלך.
וכן. כיום ניתן לצפות במירב הסרטים ממש זמן קצרצר לאחר ירידתם מהאקרנים ולא חייבים לרוץ לקולנוע כשהסרטמעוד ממש ממש "חם".
היום המסכים בקולנוע אולי גדולים, אבל לא יותר איכותיים בתמונה. פעם אחת כשהיה ריק עברתי לרגע לשורה הראשונה והתמונה היתה גרועה ומגורענת.ההליכה לקולנוע היא חוויה שאינך חווה בבית. לא גודל המסך וכמובן, העובדה שאתה הולך עם כמה חברים. כי מה? אתה תלך לחבר לביתו כדי לצפות עמו בסרט? תופעה נדירה...
אבל אם בכל זאת הבחירה היא ללכת לבד? אז אפשר באמת לצפות בסרט בבית, בזמן ובשקט שלך. וכן. כיום ניתן לצפות במירב הסרטים ממש זמן קצרצר לאחר ירידתם מהאקרנים ולא חייבים לרוץ לקולנוע כשהסרטמעוד ממש ממש "חם".
אני משתדלת ללכת בימי חול בצהריים או מתי שאני רואה שכבר כמעט ואין הקרנות, מה שאומר שהרוב כבר ראו ולא יהיו הרבה אנשים באולם.כמוני כמוך, אולי בגלל היותי בן יחיד. תלוי באיזה שעות מגיעים, במקרה שלי ללב ת"א. סיכוי קלוש שהאולם יהיה מלא, בטח בשעות אחה"צ בימי חמישי או שישי.
הולכים, הולכים. כמה פעמים אחרונות הלכתי די בהתחלה, כשהסרט רק עלה לאקרנים, ולפחות חצי אולם היה מלא. שזה הרבה יותר מדי.כיום יש סרטים בטלוויזיה, VOD, הורדות, סטרימינג וכדומה- כמעט אף אחד לא הולך לקולנוע.
הבנתי. אני מתכנן לראות בקרוב את הסרט "מעשייה אמריקאית". בעיקר בגלל ג'פרי רייט המעולה ואיסה ריי המצחיקה.הולכים, הולכים. כמה פעמים אחרונות הלכתי די בהתחלה, כשהסרט רק עלה לאקרנים, ולפחות חצי אולם היה מלא. שזה הרבה יותר מדי.
מתישהו אחרי שנגמרה הקורונה הלכתי להופעת בכורה של סרט, כי זה משהו שאף פעם לא עשיתי ורציתי לחוות, והאולם היה מלא, לא היה מושב אחד ריק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.