יש דרך להוסיף לוח שנה שלא מסתנכרן לשום מקום?

herouth

New member
יש דרך להוסיף לוח שנה שלא מסתנכרן לשום מקום?

לא בא לי שיהיה מידע אישי שלי בגוגל, אפילו לא בטעות למקרה שאישרתי סינכרונים לרגע. אז אני רוצה לוח שנה שמאפשר לי להכניס אירועים, אבל לא ללוח של ג'ימייל. יש אפשרות כלשהי להוסיף לוח שנה? (הטלפון: מוטורולה מיילסטון. למי שזוכר את ההודעה הקודמת שלי: החליפו לי מכשיר בחדש).

herouth

New member
מנצל"שת לעוד שאלה: פונט יפני?

מישהו יודע איך גורמים למערכת להציג יפנית (בלי להרוס, כמובן, את התמיכה בעברית)? נקודות בונוס יינתנו למי שמכיר גם אופציה למקלדת יפנית. (ולמה לעזאזל למכשירים מבוססי לינוקס אין תמיכה ביוניקוד מלא?)

herouth

New member
טוב, אני מוסיפה תשובה, אם מישהו מלבדי יתעניין

מסתבר שגוגל בנו את אנדרואיד כך שקשה מאוד להתקין בו פונטים. בברירת המחדל, תיקית הפונטים היא read only, כך שחייבים קודם לעשות root ורק אחרי זה אפשר לשחק עם הפונטים, בעזרת טרמינל. [headdesk] מכיוון שהמיילסטון שלי הוא של החברה, והוא באחריות, האופציה הזו סגורה מבחינתי. בפעם הבאה, אבקש אייפון...

herouth

New member
אף אחד לא יודע?

או ששאלות כאלה הן מחוץ למנדט של הפורום?

morgani

New member
יש מקלדת יפנית כבררת מחדל

אני לא מבחין בין הפונטים אבל לדעתי במקלדת הבנוייה של המכשיר יש מקלדת יפנית בכל מקרה בגירסה 2.2 יש. בלי קשר ניתן להוריד את anysoftkeybord ולשים מקלדת יפנית. לגבי פונטים ברמת מכשיר אני לא יודע

herouth

New member
המקלדת המובנית (Mobidiv)

כוללת אפשרויות רק לעברית, ערבית, אנגלית ורוסית. אין אפשרויות קלט אחרות מלבד המקלדת הזו. אחפש את anysoftkeyboard, אבל דבר ראשון אני צריכה פונט יוניקוד מלא. כל מה שאני רוצה בשלב זה זה לגלוש ל־google.co.jp ולקבל יפנית ולא ריבועים.

voguemaster

New member
זה אומר שחסרים לך פונטים

זה יכול לקרות לך גם ב-WINDOWS וגם בלינוקס, אם לא התקנת את חבילת הפונטים הנכונה. ספציפית אני לא יודע על חבילות פונטים כי תכלס לא הייתי צריך להתקין אבל זו הדרך בעיקרון. זה לא קשור למקלדת ספציפית.

הגלקסי (אנדרואיד) שלי מציג יפנית

אבל האכזבה הגדולה היא מכך שהמקלדת היא לא רב לשונית.... באייפון זה פשוט - מוסיפים שפה. באנדרואיד למרבה הפליאה זה לא כך. מקווה שיצא עידכון בקרוב מאוד.

shlox

New member
לא חייבים להסתמך על המקלדת המובנית

זה מה שיפה באנדרואיד - שאפשר לבחור כל רכיב באופן עצמאי ואיך שנוח לך. אני משתמש במקלדת SmartKeyboard Pro (יש גם בגרסת Trial), והיא פשוט נפלאה. בדקתי כרגע ויש לה גם הרחבה ליפנית. מומלץ לבדוק.

herouth

New member
הי זאב, נחמד לפגוש אותך גם כאן.

מתחוור לי שבטלפונים עם אנדרואיד רב המפריד על המחבר... כנראה שמוטורולה לא חשבו שנחוץ להתקין פונט יוניקוד מלא על מכשיר המיילסטון. פחות מטריד אותי עניין המקלדת כרגע, שהרי פוסטים וחיבורים אחרים אעדיף בכל מקרה לעשות בנוחות מול המחשב, שממנו אני מתנתקת לעתים רחוקות... אבל אם אני כבר תקועה ללא מחשב וכל מה שיש לי זה טלפון, אשמח אם אוכל לפחות לתרגל קאנג'י או לקרוא סיפור. אחפש פונט יוניקוד, וכיצד להתקין אותו, בפורומים בניכר.

לדעתי לאייפון יש יותר מגבלות מאשר לאנדרואידים

אבל מתברר, שאנדרואיד של חברה אחת הוא לא כמו של חברה אחרת. כדאי לך לפנות לתמיכה של המכשיר הספציפי שלך ולבקש את עזרתם. לדעתי תמיכה רב לשונית בקריאת טקסט היא דבר אלמנטרי ביותר ואולי מדובר בפגם שהם אחראים לו. שווה לבדוק. בהצלחה, ז.

למעלה