יש הבדל בין אספרגוס ירוק ללבן, מבחינת הכנה ומתכונים?

jen711

New member
יש הבדל בין אספרגוס ירוק ללבן, מבחינת הכנה ומתכונים?

 

ybo4

New member
אישית מעדיפה את הירוק

הרבה יותר עדין.
בכל מקרה - השליש התחתון נקצץ.
למהדרין יש כלי מיוחד לבישול.
בלבן במיוחד צריך לרוב לקלוף חלק מהגבעול.
אני מכינה בדרך פשוטה - מאדה בדרך כלל בסלסלת במבוק (ממש דקה ולא יותר).
מכניסה למים קרים מאוד
ואז מכינה מעט חמאה שרופה במרווה במחבת, מנערת את האספרגוס בתוכה קלות, בוזקת מלח גס ומגישה.
 

jen711

New member
העניין הוא שנתקלתי רק בירוק בחנויות

היום אני מתכוונת ללכת לחנות שאמור להיות שם גם לבן.
אני בדרך כלל עושה מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות.
הפעם אני רוצה לנסות אספרגוס עטוף בפרושוטו.
פשוט תוהה האם כדאי לקנות לבן או שעדיף להישאר עם הירוק המוכר.
 
למעלה