יש הבדל בין קפה שחור לבין פולים טחונים ?



 

קרלטון

New member
קפה שחור

מתקבל משיטת הכנה מסוימת המיושמת על פולים טחונים.
ישנן שיטות הכנה אחרות של קפה, אשר נזקקות גם הן לפולים טחונים.
 

Yehuda Badihi

New member
אבקת הקפה שחור/טורקי טחונה יותר דק מהקפה

הטחון לאספרסו. אי לכך, למרות שבשני המקרים מדובר בפולים טחונים, לא ניתן להכין אספרסו עם קפה שחור. מעבר לכך, הקפה הטורקי בד״כ גם קלוי בהיר יותר ומורכב מזני קפה שונים מהתערובות המקובלות לאספרסו.
 

Yehuda Badihi

New member
אני מכיר בעיקר תערובות לאספרסו אבל חלק מהן

מאד מוצלחות גם לטורקי. הקילימנג׳רו היא אחת כזאת. אני כמובן מנוע מלהגיד ממה היא מורכבת. אתה יכול לקנות אותה ירוק מקופיטק או קלוי מאחד הקולים שרוכשים אותה מקופיטק. אני מכיר רק את אחד מהם (;
 

dudi4321

Active member
נסה לשאול את negro שהוא גם די פעיל בפורום

הוא קולה ויוצר תערובות לפי טעם אישי.
 
למעלה