יש הודעה בפמע על מנהל צ'ט שהציל חיי

Ambious

New member
יש הודעה בפמע על מנהל צ'ט שהציל חיי

גולש שאיים להתאבד... ועם כל הכבוד למעשה הראוי הערכה הזה, התגובות קצת צרמו לי. חשבתי לפרסם את ההודעה הזאת שם כתגובה, אבל לא רציתי להעיב על החשיבות של המעשה, מה גם שהרבה פעמים אני לא מסביר את עצמי טוב ואיך שלא ניסיתי לנסח את זה שם זה לא יצא בצורה שלא היתה פוגעת במישהו... אז כתבתי את זה פה כרשמים אישיים וכתחשוות אישיות, כדי שזה לא יתנגש עם אף אחד שם. בכל מקרה, קצת צרם לי כל החגיגה שעשו שם מזה. מדובר באירוע קשה, גם למנהל ובעיקר לגולש, והתגובות שם נראו כאילו זאת סיבה למסיבה. ברור שהצלת חיי אדם היא דבר חשוב ואירוע משמח, אבל הנסיבות מעיבות ואני לא חושב שיש על מה לשמוח - כלומר.... אדם ניסה לשים קץ לחייו, וכל מה שזוכרים מהאירוע זה "אייל המלך" וסמיילים ובלונים ובוהן מורמת, ולי אישית - בתור מישהו שמאד קרוב לנושא - זה צרם ופגע. ועם כל הכבוד בעולם וכל ההערכה שיש לי לאותו מנהל שהציל את חייו של הגולש והוא באמת גיבור, לפעמים צריך לדעת מתי גם מעשי גבורה הם לא סיבה למסיבה, וזה קצת נראה ככה על גבי הפתיל ההוא. אתם לא חייבים להסכים איתי ואתם לא חייבים להבין למה אני חושב שככה זה נראה, אבל ככה זה נראה לי וזה צורם לי והייתי חייב להגיד את זה איפשהו, אז סליחה אם צורם למישהו שכתבתי את זה. -אלעד

ToryMaster

New member
אני דווקא לא מסכימה

חושבת שהסיבה למסיבה היא פחות "איל המלך", כמו "יו, האדם הזה לא מת בזכות איל, איזה מלך". יש הבדל, בעיני.

Ambious

New member
את לא חייבת להסכים, ואני מסכים שזה

טוב ושמח שאיל הציל את חייו של הגולש, אבל בסוף היום לא זוכרים את הגולש ואת מה שבטח עובר עליו, שזה הדבר הכי חשוב בכל הסיפור.

ToryMaster

New member
זוכרים את זה שהחיים שלו הוצלו

אתה ואני שנינו יודעים שלהבין ולקבל את מה שעובר על אדם במצב כזה, זה קשה עד בלתי אפשרי אלא אם חווית את זה בעצמך, אי אפשר לדרוש את זה או לצפות לזה מאף אחד. אני דווקא לא שמתי לב שהדגש היה על איל, כמו שהוא על העבודה החשובה שתפוז עושה בתחום הזה, להציל אנשים שעוברים עליהם דברים כאלו.

Ambious

New member
נכון, ובגלל זה לא כתבתי את זה שם

כביקורת ואני לא בא לאף אחד בטענות, אלא פשוט משתף את העובדה שזה צורם לי - לא מתוך ביקורת אלא מתוך שיתוף של תחושותי האישיות והסובייקטיביות.

ToryMaster

New member
גם אני לא אומרת מביקורת

אלא יותר מנסיון לעזור לך להבין ולקבל את מה שקרה, כדי שלא יצרום לך :S

למעלה