יש הופעה בקרוב? כזאת בסיוויליזציה ראויה אני מתכוונת, עם תחבורה, ואנשים. P:
J justmegit New member 16/1/08 #1 יש הופעה בקרוב? ../images/Emo79.gif כזאת בסיוויליזציה ראויה אני מתכוונת, עם תחבורה, ואנשים. P:
ה האור של הלילה New member 17/1/08 #5 23:30 ואם מישהו צריך טרמפ מכיוון נס ציונה ראשל"צ \ חזור אז... מסר.
ז זריחה נרנית New member 17/1/08 #6 האדם בקופה אמר חצות, אבל זה היינו הך... זה מפריע לי בעיקר בגלל בעיית התחבורה, אבל זו בכלל שעה מאוחרת מדי להתחיל דברים... תודה על ההצעה בכל מקרה
האדם בקופה אמר חצות, אבל זה היינו הך... זה מפריע לי בעיקר בגלל בעיית התחבורה, אבל זו בכלל שעה מאוחרת מדי להתחיל דברים... תודה על ההצעה בכל מקרה
P punky brewster New member 18/1/08 #9 נו באמת... אני תמיד מתנהגת יפה חוצמזה סה"כ ניסיתי לעזור לה בכך שמנעתי ממנה להתקע עם האוטו אגב האוטו לא אשם הנהגת כן.
נו באמת... אני תמיד מתנהגת יפה חוצמזה סה"כ ניסיתי לעזור לה בכך שמנעתי ממנה להתקע עם האוטו אגב האוטו לא אשם הנהגת כן.
J justmegit New member 18/1/08 #10 :X ../images/Emo79.gif השעה פחות מפריעה לי, אבל אני לא אוכל לבוא עם הקטינה שהתכוונתי לקחת לשם שלומדת למחרת.
:X ../images/Emo79.gif השעה פחות מפריעה לי, אבל אני לא אוכל לבוא עם הקטינה שהתכוונתי לקחת לשם שלומדת למחרת.