יש הופעה מלאה של מארק באי מיול

יש הופעה מלאה של מארק באי מיול

נראה לי שזה ההופעה שהייתן בה (איטליה 15.07.05) קיצר אני פשוט עכשיו בבית של ההורים אז לא הורדתי עדיין אבל אם מישהי רוצה לחכות סביר להניח שעד סופ"ש הבא כבר יהיה לי אותה.... אגב השיר the greatest love מדהים הוא פשוט משתמש בקול שלו כל כך טוב שם...את hail mary לא אהבתי...גם הטקסט - נראה לי שכדאי לספר לארוסה שלו שהוא הומו בדחיפות... סופ"ש מקסים לכ-ו-ל-ם! אני אצל ההורים ויש שלג אז סביר להניח שביום ראשון אני אספר ששברתי את הרגל....

תודה../images/Emo140.gif

זו לא ההופעה שהיינו בה, אנחנו היינו בלונדון באפריל, ואמרו לי שאפשר למצוא שם כמה סירטונים מההופעה שהיינו בה- כולל סירטון שאנחנו צילמנו!! אלוהים יודע איך זה הגיע לשם... אבל נשמח אם תצליחי להוריד את ההופעה
אהה וד"א, אחרי שראינו איך הוא מסתכל על בחורות- הוא ממש לא הומו

../images/Emo79.gifנ"ש - Take That ../images/Emo99.gif

וואו! למרות שעם השנים אני כבר פחות אוהבת פופ וכלזה, את טייק דאת' אני לא אפסיק לאהוב.. הכרתי אותם דרך אחותי [היום בת 22, אני בת 17 עודמעט] שהייתה מ ט ו ר פ ת עליהם! מה שאומר שבערך מכיתה א' אני שומעת אותם. הם כלכך מעולים. שיבואו לאררררץ

ברוכה הבאה!

את האמת ששמתי לב שרובנו די פנו לתחומים אחרים במוזיקה...הגיל עושה את שלו... אני תמיד צוחקת על כל אלו שאמרו לי שעד גיל 16 אני כבר לא יסבול את טייק דאט ונשבעת שמשנת 93' לא עבר חודש אחד בלי ששמעתי איזשהו דיסק (או קלטת...) שלהם...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את צודקת, למרות שעברו כ"כ הרבה שנים טייק דאת עדיין נשארו בלב שלנו..

וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה. איזה קטע, גם אני בת 17 (אהמ, עוד מעט 18), וגם אני נדבקתי מאחותי שירי (שכיום היא בת 26). אני זוכרת שבזכותה התמכרתי לMTV מכיתה א' אפילו לפני כן, וזה היה נורא מבאס גם שאף אחת מהחברות שלי לא הכירו אותם כי הן היו עדיין דבוקות למקרע של ערוץ הילדים

../images/Emo79.gifחחחח...כן..

גמני עד לפני שנתיים בערך הייתי מכורה לMTV והכל התחיל מאחותי [עכשיו ההתמכרות עברה לMTV2..חחח] אגב, של מי השיר שרשום לך בתחימה?

השיר? הוא של רובי- No Regrets

השיר של רובי שאני הכי אוהבת, שבמקרה גם הוא כתב על TT.... גם אני לפני שנתיים בערך נגמלתי מMTV ועברתי לMTV2!!
הם התחילו לשדר יותר היפ הופ וראפ (יותר מדי מזה, כבר לא יכולתי להדליק את הערוץ הזה
)..

איזה כיף לך, תשלחי לנו קצת מהשלג...

את Hail mary הוא כתב לאמא שלו, השיר קצת מתוחכם, הוא כתב כאילו הוא צופה בבית דרך עדשה של מצלמת וידאו, והוא כותב את איך שהוא חושב שאבא שלו מרגיש כלפי האמא שלו... יש לך את השיר החדש כבר? אני מחכה לעותק שלי שיגיע ומשום מה לא מצאתי איפה אפשר לשמוע את השיר..

למעלה