יש הופעה

אנגסטרם

New member
יש הופעה

היו פרסומים בכל האוניברסיטה שלחברי אגודה מגיע כרטיס חינם, אז אמרתי, הופעה חינם- הולכים! אממה- מתברר שההופעה בעצם חינם לכולם. התלבטתי אם ללכת. מצד אחד יהודית רביץ, מצד שני דלק זה יקר. מצד אחד הופעה חינם, מצד שני כל העולם ואישתו יגיעו וזה אומר שלא יהיה איפה לחנות וזה מתורגם מיידית לחצי שעה הליכה ברגל. מצד אחד הזמנתי את גיסתי הקטינה להופעה (זה היה עוד כשחשבתי שאני משיגה לה כרטיס בחינם, משהו מדוגם) אבל מצד שני כשהתברר שההופעה חינם היא הזמינה מטעם עצמה את חצי מהכיתה שלה כך שאפילו לא זקוקים לי שם לבייבי סיטר. אבל הקטע ששבר לגמל את גבו, וגרם לו לוותר על ההופעה לחלוטין ובמקום זה לרבוץ מול המחשב כדי לראות גיבורים היתה שיחת טלפון. אחד מהיישוב רצה לדעת אם אני באוניברסיטה עד מאוחר. "למה, אתה הולך להופעה?" התעניינתי (סקר דעת קהל בקטנה) "לא, אני מסיים ללמוד ב-21:00 ורציתי לדעת אם אפשר לחזור איתך" מממממ, בשלב הזה עוד לא הייתי בטוחה שאני לא הולכת אז אמרתי לו שאני בעצם בבית ואני עוד לא יודעת אם ללכת להופעה, אבל שאם אלך הוא יוכל לחזור איתי. התגובה שלו היתה "מה, תבואי לאוניברסיטה רק בשביל ההופעה??" (טיפש, אתה אמור לעודד אותי להגיע אם אתה רוצה טרמפ) אז אמרתי, יאללה, גיבורים וכך הלכה הופעה חינם.

למעלה