יש הופעות באפריל של אביב ? בתת"א או בירושלים ?
G galush29 New member 14/3/07 #2 אכן[= ב-29.3 יש בתאטרון ירושלים 3.4 פ"ת 6.4 פסטיבל האהבה בים המלח[עם ארכדי דוכין ושלום חנוך] יאאאאאאאאא,אני שם!! 8.4 זאפה בת"א אביב מפציץ,XD
אכן[= ב-29.3 יש בתאטרון ירושלים 3.4 פ"ת 6.4 פסטיבל האהבה בים המלח[עם ארכדי דוכין ושלום חנוך] יאאאאאאאאא,אני שם!! 8.4 זאפה בת"א אביב מפציץ,XD
N N o o s h y New member 14/3/07 #3 ../images/Emo32.gif קיבלתי מתנה, דיוקן של אביב ממישהי יקרה עד מאוד ורציתי לשתף :]
N N o o s h y New member 14/3/07 #4 אגב, אם למישהו יש את התמונה המקורית, אני אשמח אם יעלה אותה. אני הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי...
ס סכין חדה של געגוע New member 14/3/07 #8 זה יפה../images/Emo13.gif התמונה ממש מוכרת לי אבל אין לי אותה על המחשב אם את ממש רוצה לחפור ולמצוא תכנסי לארכיון אולי יש שם...
זה יפה../images/Emo13.gif התמונה ממש מוכרת לי אבל אין לי אותה על המחשב אם את ממש רוצה לחפור ולמצוא תכנסי לארכיון אולי יש שם...
ל לוטוססססססססססססס New member 14/3/07 #13 ממש ממש לא. ציירתי אותו כמה פעמים.. אולי אני אשים את הציורים פה מתישהו
ב בשמיים בוערים New member 15/3/07 #17 מסכימה אביב הוא אחד מהאנשים שיותר קל לצייר. מבחינתי ההוכיחה לזה היא שאני מסוגלת לצייר אותו בלי תמונה שלו , רק מהראש.
מסכימה אביב הוא אחד מהאנשים שיותר קל לצייר. מבחינתי ההוכיחה לזה היא שאני מסוגלת לצייר אותו בלי תמונה שלו , רק מהראש.
ע עקרב צהוב 20 New member 14/3/07 #15 זה יפה מאד....אבל... חוץ מהזוית שפתיים וההבעת עינים אין בציור שום דבר יחודי... כמו כל בנ'אדם... אבל אמא שלי שהיא ציירת גדולה אומרת "גם ציור הכי יקר של פיקאסו התחיל בקווים הכי פשוטים.." שתמשיך ככה...
זה יפה מאד....אבל... חוץ מהזוית שפתיים וההבעת עינים אין בציור שום דבר יחודי... כמו כל בנ'אדם... אבל אמא שלי שהיא ציירת גדולה אומרת "גם ציור הכי יקר של פיקאסו התחיל בקווים הכי פשוטים.." שתמשיך ככה...