יש היום אני הולכת לאודישן תאכלו לי בהצלחה....
A Alexis14 New member 21/11/02 #2 בהצלחה!../images/Emo113.gif המון בהצלחה.... אני מקווה שתתקבלי ואז תוכלי לגלות לנו כל מיני דברים מעניינים...חחחח.... בהצלחה מתוקה!
בהצלחה!../images/Emo113.gif המון בהצלחה.... אני מקווה שתתקבלי ואז תוכלי לגלות לנו כל מיני דברים מעניינים...חחחח.... בהצלחה מתוקה!
ת תאומות אולסן מעריצה New member 21/11/02 #4 בהצלחה ובהצלחה גפ למירי כהן ולעוד י לדה אחת שהיתקבלה adidia אהה עדי
B boli bop New member 21/11/02 #8 דרך אגב - 2 דברים דבר ראשון אם אתם שואלים אותי מה אני עושה כאן בשעה הזו - התשחררתי למדתי רק 4 שעות (איזה כייף) דבר שני השתנה הצבע של הפורום - חסל כנפיים שבורות וצבע השחור המדכא ! יחי הצבע החדש אז בואו ונשתה ( )לחיי הפורום ! (לחיי האהבה שאני לא סובלת)
דרך אגב - 2 דברים דבר ראשון אם אתם שואלים אותי מה אני עושה כאן בשעה הזו - התשחררתי למדתי רק 4 שעות (איזה כייף) דבר שני השתנה הצבע של הפורום - חסל כנפיים שבורות וצבע השחור המדכא ! יחי הצבע החדש אז בואו ונשתה ( )לחיי הפורום ! (לחיי האהבה שאני לא סובלת)
ת תאומות אולסן מעריצה New member 21/11/02 #9 אני חזרתי עכשיו למדנו רק 5 שעות בימ קום 8 שעות שזה 3 וחצי אבל הבנים נישארו עוד שעה ביגלל שהמורה להיתעמלות שלהם הגיע ושלנו לא וגם מי שבהקבצה ב´ באנגלית נישאר עד 3 וחצי
אני חזרתי עכשיו למדנו רק 5 שעות בימ קום 8 שעות שזה 3 וחצי אבל הבנים נישארו עוד שעה ביגלל שהמורה להיתעמלות שלהם הגיע ושלנו לא וגם מי שבהקבצה ב´ באנגלית נישאר עד 3 וחצי
ש שיוש החמודה New member 21/11/02 #10 ../images/Emo50.gif../images/Emo186.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני רוצה לשמוע חדשות איזה מעצבן ששינו את הפורום- עכשיו אי אפשר לראות הודעות חדשות או קרואות
../images/Emo50.gif../images/Emo186.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני רוצה לשמוע חדשות איזה מעצבן ששינו את הפורום- עכשיו אי אפשר לראות הודעות חדשות או קרואות
א אולסנית New member 21/11/02 #12 אני מאוד מאוכזבת. אני התאמנתי ימים שלמים בבית בדיבוב לקראת האודישנים ואפילו לא הזמינו אותי. למי שלא יודע נבחרו שחף וולמן וספיר שיינמן.
אני מאוד מאוכזבת. אני התאמנתי ימים שלמים בבית בדיבוב לקראת האודישנים ואפילו לא הזמינו אותי. למי שלא יודע נבחרו שחף וולמן וספיר שיינמן.
M motib4 New member 21/11/02 #19 בטוח?../images/Emo29.gif ואם אני זוכר נכון- היו יותר מ-5000 בנות שנרשמו. כך ש...
T THE master KEY New member 21/11/02 #13 ../images/Emo50.gif וגם אני נרשמתי! מוזר שלא הזמינו אותי... טוב, אני אכולת קינאה, איזה כיף לך!
נ נועה הרשקוביץ New member 21/11/02 #16 בהצלחההה../images/Emo85.gif ייו בטח תפגשי שם גם את עדידה ADIDA ג´ודי
M motib4 New member 21/11/02 #18 ../images/Emo50.gif../images/Emo29.gif אני מאוד מאוד מקווה שתתקבלי! וגם כל האחרות שהתקבלו מהפורום.
א אולסנית New member 21/11/02 #20 מוטי האודישנים כבר היו והבנות נבחרו כתבתי בהודעה הקודמת שלי בשרשור מי נבחרו.