יש! היום אני מקבלת ציוד חדש למרכזים שלי

אמא לה3

New member
יש! היום אני מקבלת ציוד חדש למרכזים שלי

אני עובדת במרכזים קהילתיים, דלי ציוד וקמצני כספים... מה שכן, מנהלות המרכזים מוכנות להשקיע כמה שיש להן ברכישת אקססוריז לחוגים, אז היום אני מקבלת עוד קצת ציוד שישדרג את החוגים ויוסיף עניין וחדשנות... אני מאושרת!!! יום גשום, ציוד חדש מה עוד אפשר לבקש!!!!!!!! שבוע נפלא לכולם

אמא לה3

New member
וסתם באותו עניין,

מה "התחנה" הכי הזוייה שקיימת אצלכם בחוגים?

gymhaifa

New member
תחנה

גם אצלנו עושים פס אקרובטי ארוך ממזרנים רכים..ועליהם מניחים מזרנים קשיחים יותר, את ההרצה על דיוטות עליונות ושימו לב- הידיים בערבית על קפצית קטנה עגולה, נחיתה על מזרנים קשיחים שמונחים אחד על השני בגובה מזרן גבינה, ואז מזרני הגבינה... ערבית פליק פלאק וערבית סלטה.. הבנות מתרגלות לבד.

אמא לה3

New member
הזכרת לי נשכחות...

מה שכן, היינו עושות עם זה קפיצות ידיים, או תחנה שמסודרת... מזרונים קשיחים בערמה,קפצית עגולה, מזרון גבינה. על המזרונים הקשיחים עושים קפיצת ידיים, נחיתה לקפצית ויציאה לסלטה למזרון גבינה... גילוי נאות הוא שעכשיו מחוסר תקציב לציוד התעמלות נורמאלי, אני משתמשת במזרוני מיטה זוגית, הם נהדרים, גם מקפיצים וגם גדולים. אח...היצירתיות... יאללה, זרקו לי עוד רעיונות.

אמא לה3

New member
יאללה נועה,

תשחזרי קצת....תעלי זכרונות... זוכרת את "הבור" שיצרתי ביוחנני?[ בירידה מהפס, תחמתי בהמון מזרוני גבינה בלי כיסויי ושלחתי את ימית לעשות שם ברגים.

Tammie

New member
לדעתי התחנה הכי הזויה שלנו היא

שאנחנו מסדרות המון מזרוני גבינה (מהדקים) ברצף, מניחות עליהן פס של מזרון ארוך או שניים ונותנות לבנות שכמעט מצליחות אלמנטים לעשות עליהם. החלק המצחיק פה הוא שאנחנו קוראות לזה איר-טראק... עוד תחנה הזויה שעשיתי פעם- קיבלתי תפקיד בהופעה לתפוס ילדה בזמן שהיא יורדת מפירמידה מאוד גבוהה. כדי להתאמן בתפיסה העלנו אותה על ערימת מזרונים, היא קפצה ואני תפסתי אותה. כל פעם הוספנו עוד מזרון עד שזה היה בגובה האמיתי של הפירמידה. במשך משהו כמו חצי שעה כל מה שעשיתי היה להעלות אותה על הכתפיים כדי שהיא תתפס למזרונים, ואז היא קפצה ואני תפסתי אותה. זה היה מאוד סיזיפי :) וכמובן מאוד מצחיק... חצי מהזמן התפוצצנו מצחוק...

נעממהה

New member
גם לנו יש משו דומה...

טוב, אולי לא ממש דומה, המטרה דומה. אנחנו לוקחות ספסל ואחריו שנים או שלושה מזרוני גבינה...את הניתור קידם/ריצה עושים על הספסל ואת האלמנטים עושים על המזרונים... ערביות פיליקפלאק, סלטה וכו' וכו'... גם כן למי שכבר כמעט עושה לבד... זה טוב עם מזרוני גבינה קשים יחסית. אצלנו זה נקרא במה=)) ההתרסקויות רבות...

Tammie

New member
האמת היא שגם את זה אנחנו לפעמים עושות...

למרות שבדרך כלל עם דיוטות עליונות של ארגז במקום ספסל, הרעיון דומה.... זה בעיקר עוזר לדעתי למי שחסרה לה דחיפה מהערבית... זה נותן לה יתרון של גובה...

orelushg

New member
תיקון טעות... חח...

הספסל הוא באותו גובה של המזרני גבינה/נחיתה (איך שכל אחד קורא להם...), אבל זה באמת עוזר לשיפור אלמנטים, גם מי שלא עושה לבד כ"כ... אני מרשה לעצמי לענות במקום נעמה כי שתינו מתאמנות ביחד :)

אמא לה3

New member
אני נוהגת לעשות

את התחנה הזאת גם כשהספסל באותו גובה של המזרונים וגם שיש הבדל בין הגבהים, תלוי מה המטרה שלי ועם איזה בנות אני עובדת. זאת אחת התחנות הותיקות והמוצלחות שיש.

למה את ימית?!

אני זוכרת גם את עצמי, את תמי, את מאיה, את עדי ואפילו את רחלי מתרסקות לתוך המזרנים האלה שקראת להם בור, והם היו למעשה הר...

אמא לה3

New member
הם לא היו הר...הם היו עכבר...

זה דוקא היה כייף , היו לי הרבה תחנות הזויות לא?

למעלה